Ergün ÇELİK - Tire’nin Boynuyoğun Köyü’nde yaklaşık 1 aydan bu yana akıllara durgunluk veren olaylar yaşanıyor. Köyün çeşitli yerlerinde bulunan küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar ne olduğu belirlenemeyen bir yaratık tarafından telef ediliyor. Köy sakinlerini harekete geçiren bu durum, bütün köyü korku altına almış durumda. Köyün tüm erkekleri hayvan ağıllarının başında ellerinde tüfeklerle sabaha kadar nöbet tutuyor.  Köy sakinlerinden 84 yaşındaki Mustafa Coşkun isimli vatandaş tüm köy halkına korku yaşatan yaratığı gördüğünü ve tam vuracakken son anda vazgeçtiğini iddia etti. Üç yaratığı bir anda gördüğünü iddia eden Coşkun, yaratıkları hiçbir şeye benzetemediğini sadece renklerinin siyah olduğunu gördüğünü söyledi. 

YEMİYOR, SADECE ÖLDÜRÜP BIRAKIYOR
Gizemli yaratığın saldırdığı hayvanları yemediği, sadece öldürüp bıraktığı ifade ediliyor. Özellikle boğaz kısmı ve ciğer kısmından ısırılan hayvanlardan henüz kurtulan olmadı. Köy genelinde toplamda 22 hayvan yaratığın saldırısına uğrayarak telef oldu. 

KÖYLÜLER YARDIM İSTİYOR
Yaşanan gelişmelerin ardından ne yapacağını şaşıran köylüler, yetkililerden yardım bekliyor. Ne olduğu belirlenemeyen yaratığın gizemi ise hala çözülebilmiş değil. 

Editör: Haber Merkezi