Kahve Diyarı TireTürkiye çapında toplam 78 şubesi olan Kahve Diyarı’nın Tire Şubesi hizmete açıldığı ilk günden itibaren Tirelilerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya.

Ercan ÇELİK / HaberTire

İzmir başta olmak üzere İstanbul, Marmaris, Bodrum gibi birçok yerde nezih mekanlarıyla tanınan Kahve Diyarı, Tire’nin en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi’nde hizmete açıldı. Tireli başarılı İş Kadını Dilek Köylü ve kardeşi Murat Köylü’nün işletmeciliğini yaptığı Kahve Diyarı’nın dekorasyonu geçtiğimiz hafta tamamlandı ve hizmet vermeye başladı. İstasyon Caddesi’ne farklı bir doku kazandıran mekana oldukça büyük bir yatırım yapıldığı görünüyor.Kahve Diyarı Tire

Ağırlıklı olarak kahve çeşitlerinin yer aldığı Kahve Diyarı mutfağında soğuk içeceklerin yanı sıra Kahve Diyarı’nın kendi üretimi olan spesiyal pasta çeşitleri de yer almakta. Yabancı kahve çeşitleriyle beraber, tam 19 çeşit çekirdekten aromalı Türk Kahvesi de, Kahve Diyarı’nda yaşanabilecek ayrıcalıklardan birtanesi.

 

 

“TİRE’DE FARKLI BİR KONSEPT”

Kahve Diyarı’nı Tire halkıyla buluşturan başarılı iş kadını ve Kahve Diyarı İşletmecisi Dilek Köylü, konsepte ve kaliteye verdikleri öneme dikkat çekerek, “Kaliteyi nezih bir mekanda yaşamak, kendi huzurlu ve iyi hissetmek isteyen herkesi mekanımıza bekliyoruz. Tire’de klasik cafe anlayışının dışında olan konseptimiz ile kahve-diyari-tire3Kahve Diyarı’nı Tireliler ile tanıştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tireliler her şey en güzelin hak ettiği gibi kahvenin de en lezzetlisini, en kalitelisini hak ediyor.” Şeklinde konuştu.

 

Hizmete başladıkları ilk günden itibaren, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren Dilek Köylü, “İlk günden itibaren ilgi görmemiz, misafirlerimizden aldığımız olumlu tepkileri bizleri son derece mutlu ediyor.” Dedi.

 

 

“KAHVE DİYARINDA İÇİLİR”kahve-diyari-tire4

“Kahve Diyarında İçilir” sloganından hareketle, kahve sektörüne farklı bir konsept ve farklı lezzetler katan Kahve Diyarı, İzmir merkezli bir kahve zinciridir. 2005 yılında ilk olarak İzmir Çankaya’da kurulmuş olan Kahve Diyarı çok kısa sürede 78 şubeye ulaşmıştır.

Editör: Haber Merkezi