Talihsiz BabaTire’nin Karatekke Köyü’nde önceki gün öğleden sonra meydana gelen yürek dağlayan talihsiz kazada, Nazmi O. (28) isimli bir baba, 2 yaşındaki oğlu Fikri O.’yu yanlışlıkla traktörüne bağlı yem karma makinesiyle ezdi. Kafasından ağır yaralanan talihsiz yavru, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin Karatekke Köyü sakinleri önceki gün yürek dağlayan feci kaza haberi ile göz yaşlarına boğuldu. Nazmi O. isimli 28 yaşındaki genç baba, kaza sonucu 2 yaşındaki çocuğu Fikri O’yu ağır yaraladı. Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi.

Önceki gün akşam saat 17:00 sularında kendisine ait “35 E 1220” plakalı traktör ve ona bağlı olan yem karma makinesi ile evine gelen ve geri geri yanaşmak isterken arkadan gelen küçük oğlunu fark etmeyen talihsiz baba, yanlışlıkla küçük yavrusunu yem karma makinesinin tekerleğiyle ezdi. Acı çığlıklar üzerine durumu fark eden aile üyeleri büyük bir şok yaşadı. Kısa süre içerisinde Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz yavru, durumunun çok kritik olması sebebiyle İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Ege Üniversitesi Hastenesi yoğun bakım ünitesinde yaklaşık bir gün boyunca verilen tüm çabalara rağmen kritik süreci atlatamayan talihsiz yavrunun ölüm haberi dün öğleden sonra köyüne geldi. Minik yavrularına doyamadan cenazesini gören talihsiz kazazede baba Nazmi O. ile anne Şükran O.’nun yaşadığı yürek dağlayan acıyı yakınları teskin etmeye çalıştı. Talihsiz yavrunun cenazesi bugün köyünde kılınan namazdan sonra defnedilecek.

Editör: Haber Merkezi