Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatları doğrultusunda uygulamaya geçirilen “Yaşlılara Yönelik Evde Bakım Hizmeti” projesiyle yalnız yaşayan ve bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımıza sağlık, ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri sunuluyor

KAYMAKAM TANRISEVEN: ”SEVİNDİRİLEN HER YAŞLI, ÇİÇEK AÇMIŞ BİR BAHÇE GİBİDİR”
Proje ile yaşlıların yaşam kalitesini artırmak, hayatlarını kolaylaştırmak ve yüzlerini güldürmek adına hazırlandığını ifade eden Kaymakam Tanrıseven “Bu hizmetle dezavantajlı kesimlere ulaşmayı hedefliyoruz. Sevindirilen bir engelli ve yaşlı, çiçek açmış bir bahçe gibidir. Devletimiz, her zaman yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındadır” dedi.

“ÇOK MUTLU ETTİNİZ"
Tire Kaymakamlığı ekibi tarafından evinde ziyaret edilen yalnız yaşayan ve engelli vatandaşlarımız önce sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra kişisel bakımı yapılan vatandaşlarımızın ve görevliler tarafından evi tamamen temizlendi. 
Yapılan yardımlardan ve hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Servet Kaplanköylü "Yeni hizmet beni çok mutlu etti. Kendi kendime yetemiyordum. Kaymakamımız bizi sevindirdi Allah da Onu sevindirsin" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi