kemal-berzah-koseogluTire Belediyespor’un basketbolcularından olan ve taraftarın çok sevdiği bir isim olan Berzah (30), önceki gece meydana gelen trafik kazasında yaralandı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Meydana gelen motosiklet kazasında, vücudunun değişik yerlerinden yaralanan ve tedavi altına alınan Berzah’ın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Tire Belediyespor Basketbol A Takımı’nın ilk beş oynayan, savaşçı ve mücadeleci yönüyle bilinen oyuncusu Kemal Berzah Köseoğlu (30), önceki gün gece saat 23:30 sıralarında meydana gelen tek yönlü trafik kazasında yaralandı. Edinilen bilgiye göre trafik kazası şu şekilde meydana geldi. Tire Atatürk Mahallesi Faik Tokluoğlu Bulvarı’nda yol alan Ahmet Özcan yönetimindeki “35 YCE 03” plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetinin sağlanamaması sonrasında devrilerek kaza yaptı. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan Tire Belediyespor basketbolcusu Kemal Berzah Köseoğlu (30), yüzü ve kolları başta olmak üzere vücudunun değişik yerlerinden aldığı yaralarla yaralandı. Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen sevilen basketbolcunun durumun ciddi olmadığı öğrenildi. Motosiklet sürücüsü Ahmet Özcan’ın durumunun ise daha iyi olduğu da öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi