Ergün ÇELİK - ÖZEL

Yazar ve Yönetmen 35 yaşındaki Bora Ömeroğlu isimli vatandaş, geçtiğimiz Mart Ayı’nda yürüyerek Hindistan’a ulaşmak için ‘Sessiz Yol’ ismini verdiği 10 BİN kilometrelik bir yolculuğa çıkmıştı. İstanbul’dan yola çıkan Ömeroğlu, hiç konuşmadan tamamlamayı planladığı yolculukta Bursa, Çanakkale ve Balıkesir’den sonra İzmir’e ulaştı. Sessiz yolculuğunun birkaç gününü İzmir’de geçiren Ömeroğlu, önceki gün Bayındır üzerinden Tire’ye ulaştı. Yürüyüş halinde 1 gününü Tire’de geçiren Sessiz Yolcu, Yeni Sanayi Sitesi yakınlarındaki bir zeytinlikte kamp kurarak geceyi Tire’de geçirdi.

Tire ziyareti ile ilgili HaberTire Gazetesi’ne açıklama yapan Bora Ömeroğlu, Tire’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Tire’yi ve Tire’de karşılaştığı insanları çok sevdiğini belirten Ömeroğlu, tanıştığı belediye çalışanlarını da çok sevdiğini belirtti. Tire’de hem bir büyükşehir insanının taşıdığı özgüveni hem de küçük bir kasabanın sıcaklığını hissettiğini dile getiren Ömeroğlu; “Umarım yolum bir daha ve daha uzun zaman için yeniden Tire’ye düşer” dedi.

Bora Ömeroğlu’nu daha yakından tanımak, onun 10 BİN kilometrelik sessiz yolunu adım adım takip etmek için aşağıdaki instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Instagram: __silentpath

Editör: Haber Merkezi