Mustafa Karadişİzmir'in Tire İlçesinde psikolojik bunalıma giren ve epilepsi hastası olduğu örenilen bir kişi kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.
 
Haber: İhlas Haber Ajansı
 
OLAY YERİ VİDEOSU HABERİN ALTINDA
 
  Kısa bir süre öncesine kadar Tire Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 40 yaşındaki Mustafa Karadiş, karısı Ü.K’nin 19 yaşındaki K.K ile birlikte kaçarak, evi terk etmesinin ardından bunalıma girdi. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan genç adam Toptepe Aile Gazinosu yakınlarında kendini bir ağaca asarak yaşamına son verdi
 
  İddiaya göre, Mustafa Karadiş’i intihara sürükleyen olaylar dizisi şöyle gelişti. Eşinin, K.K adlı gençle birlikte kaçarak, evi terk etmesinin ardından utancından kimsenin yüzüne bakamaz hale gelen talihsiz adam, 3 Temmuz tarihinde Tire Devlet Hastanesi’ndeki işinden ayrıldı. Gün geçtikçe daha da içine kapanan Karadiş, yaşadıklarını ise bir türlü hazmedemedi. Dün öğle saatlerinde Gümüşpala Caddesi’ndeki evinden “biriyle görüşüp, ardından da İzmir’e gideceğim” diye ayrılan genç adam, yanında götürdüğü iple, Toptepe Aile Gazinosu yakınlarında, karayolu kenarında bulunan bir ağacın dalına kendini asarak, intihar etti. Karadiş’in ağaçta asılı duran cansız bedenini yoldan geçen vatandaşlar görerek, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, talihsiz adamın cep telefonundan son olarak, annesi Emine Karadiş ile görüştüğünü belirledi. Bu sırada çalan cep telefonunu açan polisler, Mustafa Karadiş’i arayan teyzesine onun öldüğünü söylemekte güçlük çektiler. Genç adamın cenazesi otopsi için Tire Devlet Hastanesi Morgu’na götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 
FOTO GALERİ:

 
HABER VİDEOSU:
 
Editör: Haber Merkezi