Tire Özel Eğitim İş Uygulama MerkeziOkul Aile Birliği ve velilerinin imece usulü yapmış oldukları aşure günü etkinliğine katılan Ceylan Tanrıseven ve beraberindeki Gönül Elçileri heyeti, birlik, beraberlik ve paylaşımın ön planda olduğu bu tip etkinliklerin daima destekçileri olduklarını belirttiler. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdiler.


TANRISEVEN: ''AŞURE ÜLKEMİZİN BİR HARMANI VE LEZZETİ GİBİ''
Okul yönetimi ve öğrenciler tarafından son derece sıcak ve samimi bir ortamda ağırlanan Ceylan Tanrıseven ve misafirler okul öğrencileri ve öğrenci velileri ile uzun uzun sohbet etti. Bu güzel ve anlamlı organizasyonlarından dolayı okul yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür eden Tanrıseven; '' Aşure de içinde bulunan birbirinden farklı lezzetlerin bir araya gelerek uyum içinde çok daha güzel bir tatlı, bir lezzet oluşturabildiğinin kanıtı. Bu noktadan baktığımızda insan olarak farklılıklarımız da birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla elbette çok güzel lezzetler sunabilir. Mühim olan birbirimize her durumda sahip çıkabilmemiz.'' dedi.
İkramların ardından Ceylan Tanrıseven, Okul Müdürü Osman Sönmez ile bir süre okulun misyonu, vizyonu ve ihtiyaçları hakkında sohbet etti. Gönül elçileri olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ve kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Allah kabul etsin dileklerinde bulunarak kurumdan ayrıldı.
Tire Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi bahçesinde gerçekleşen etkinlikte Tire Organize Sanayi Bölge Müdürü D. Galip Kılınç, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ergül Eroğlu ve Yalçın Fırat başta olmak üzere ilçemizin tanınmış isimleri ve vatandaşlar katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi