Ortapark AğaçTire’de Cumhuriyet Meydanı’nda bir kamyonun çarpması sonucu yola devrilen ağaç, tehlike saçtı.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Tire’nin en işlek meydanı olan ve aynı zamanda şehir merkezi olarak bilinen Cumhuriyet Meydanı’nda dün gece saat 23:30 sularında yaşanan olayda büyük şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, olay şu şekilde gerçekleşti; Cumhuriyet Meydanı’nda yuvarlak kavşakta seyir halinde olan, evden eve nakliyat firmasına ait 64 LP 287 plakalı kamyon, meydanda sağda yolcu indirmekte olan otobüsün yanında geçmek istedi. Otobüsten geri kalan darAğaç Ortapark alandan geçmeye çalışan kamyon sürücüsü, iyice sola yanaştı ve olanlar oldu. Kamyonun yüksek kasası yol doğru eğrilen çam ağacına takıldı ve çam ağacı boylu boyunca yola devrildi.

Meydandaki esnafa ve vatandaşlara kısa süreli bir panik yaşatan olayda büyük şans eseri herhangi bir yaralanma olmazken, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri olayın hemen ardından olay yerine intikal ederek güvenlik önlemlerini aldılar ve yolu kısa süreliğine trafiğe kapattılar.

Polisin ihbarı üzerine olay yerine gelen Tire İtfaiye Müdürlüğü AKS Ekibi ise devrilen ağacı yoldan kaldırarak, meydanı tekrar trafiğe açtı.

Editör: Haber Merkezi