Tire’de yaşayan bir anne, uyuşturucu bağımlısı oğlunun durumu ile ilgili 15 Nisan 2020 tarihinde HaberTire Gazetesi’ne isimsiz olarak, samimi dille duygu dolu bir mektup yazmıştı. Anne, mektubunda oğlunun 1 yıldan bu yana uyuşturucu madde kullandığını, oğlunu uyuşturucu illetinden kurtaramadığını ve oğlunun ellerinden kayıp gittiğini ifade etmişti. HaberTire Gazetesi, annenin kendi el yazısıyla yazdığı o mektubu gündeme taşımış ve konu sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Aynı anne 35 gün sonra HaberTire Gazetesi’ne bir mektup daha yazdı. Bu seferki mektubun konusu ise teşekkür oldu

UMUT VEREN HABER 35 GÜN SONRA GELDİ

Aynı anne ilk mektubunun üzerinden geçen 35 günün sonunda HaberTire Gazetesi’ne yeni bir mektup daha yazdı. İkinci mektubunda, uyuşturucu bağımlısı oğlunun söz konusu mektubu sosyal medyada görüp, annesinin yazısını tanıdığını ve bundan etkilenerek tedaviyi kabul ettiğini belirtti. Anne, oğlunun haberin yayınlandığı tarihten bu yana bir daha uyuşturucu madde kullanmadığını dile getirdi. Yaşadığı mutluluğunu HaberTire Gazetesi ile paylaşan Anne, o mektupta şu cümlelere yer verdi;

‘İŞTE O MEKTUP’

“15 Nisan’da yayınlamış olduğunuz haberden dolayı sizlere teşekkür mektubu yazmaya karar verdim 15 Nisan’da  yayınladığınız mesajı ilk önce oğlum okumuş ve ertesi günü 16 Nisan sabahı uyandığında benimle her şeyi açık açık konuşup tedavi olmaya karar verdi.

16 Nisan’dan itibaren tedavi görüyoruz. Çok şükür 20 Mayıs’a kadar hiçbir şey kullanmadığı gibi fazla kimse ile de görüşmüyor.

Hatırlarsanız bizi COVİD-19 değil de bu bataklık öldürecek demiştim. Fakat bataklıktan kurtulduk. COVİD-19 sayesinde evden dışarıya çıkmadığımız için çok büyük destek oldu bize.

Sezilere ne kadar teşekkür etsem az olur. İyi ki varsınız HaberTire Gazetesi ve Ailesi.

Sizlerden tek ricam; gençlerimizi kurtarmaya devam edelim hep beraber. Sağlıklı bireyler kazandıralım toplumumuza

Saygılarımla”

İLK MEKTUP

İKİNCİ MEKTUP

Editör: Haber Merkezi