Engelliler haftası nedeni ile yine tek kişlik bir proje hazırlayan  Eryiğit, hayırsever İş adamları ve kurumları dolaşarak  engelli vatandaşlar için 10 adet  tekerlekli sandalye temin etti. Geçtiğimiz gün ise engelli vatandaşların sinemaya geleceğini öğrenen Faruk Eryiğit, Tekerlekli Sandalyeleri buraya getirerek Onlara sürpriz yaptı. Tire Emniyet Müdürü Engin Tetik,İş adamı Mehmet Delikanlı, Ahmet Delikanlı, ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile 10 adet tekerlekli sandalye Tire Engelliler Derneğine verildi.

Tekerlekli Sandalyeleri Mehmet Delikanlı, Ahmet Delikanlı Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Müdürü Engin Tetik, Mustafa Kuyucu, Murat Köylü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire Yerel Hizmetler Müdürlüğü ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş alarak hediye etti.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediyesi Kent Müzesinde görevli güvenlik görevlisi Faruk Eryiğit “23 Nisanda çocuklarımızın yüzü gülsün diye bir yardım kampanyası düzenlemiş, olumlu tepkiler almıştım. Engelliler haftası nedeni ile yine içim rahat etmedi ve ben engelli dostlarım için bir şeyler yapmalıyım dedim.İş adamları ve bazı kurumların kapısını çalıp durumu anlattım. Sağ olsunlar beni geri çevirmediler ve 10 adet tekerlekli sandalye toplayarak engelliler Derneği yöneticilerine teslim ettim. Tekerlekli sandalye alarak engelli dostlarımızın yüzünü güldüren tüm İş adamı ve kurum müdürlerimize teşekkürü bir borç biliyorum.Unutmayalım ki  hepimiz birer engelli adayıyız. Ne oldum demeyip ne olacam demeliyiz.Onların yaşamını kolaylaştırmak adına her birey olarak üstümüze ciddi görevler düşüyor.Ben onları bir parçada olsa mutlu edebildiysem ne mutlu bana”

Editör: Haber Merkezi