nobetTire’de dün meydana gelen üzücü olayda epilepsi hastası olduğu öğrenilen Emine Şen (32) isimli evli kadın, eşinin işte olduğu saatte sara nöbeti geçirip yüksekçe bir yerden düşüp kafasını sert bir zemine çarparak hayatını kaybetti.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tire Paşa Mahallesi Kavakdibi Caddesi sakinleri, dün akşam saatlerinde üzücü bir olayı öğrenerek sarsıldı. Tire KUTSAN’da çalışan Hüseyin Şen (39) isimli vatandaş, akşam saat 19:00 sıralarında iş dönüşü evine geldiğinde, acı dolu bir manzara ile karşılaştı. Eşi Emine Şen’i (32) cansız bir şekilde evlerinin avlusunda kanlar içinde yatarken buldu.

Halk arasında ‘Sara’ olarak bilinen Epilepsi hastası olduğu öğrenilen kadının ölümüyle ilgili tahminler şöyle: Kocasının cansız bedenini bulmadan en az 4-5 saat kadar önce, geçirdiği sara nöbeti sonrasında bayılıp düşmesi ve bu sırada kafasını avlunun beton zeminine çarpması sonrasında beyin kanaması geçirerek öldüğü tahmin edilen Emine Şen’in tam olarak ölüm zamanı ve nedeni yapılacak otopsi sonrasında belli olacak.

ANNE VE BABASI FERYATLAR İÇİNDE EVE GELDİEmine Şen

Çocuğu bulunmayan Emine Şen’in kocasının işi gereği evden ayrıldığı saatlerde meydana gelen talihsiz vefat haberini alır almaz kızlarının yanına koşan canı yanmış anne Aysel  ve baba Mehmet Bezirkan, gözyaşları ve feryatlar içerisinde eve girdiler ve kızlarının acı haliyle karşılaştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri ve Tire Cumhuriyet Savcısı gerekli incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi