Sosyal Medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yapan Muzaffer Baybars, tüm işletmecilerin ve cemiyet sahiplerinin alınan kararlara eksiksiz uymasını istedi. İşte Baybars’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama;
“İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararlar ve uyulması gereken kurallar belirtilmiştir. Gece düğünleri saat 20:00 ile 22:30 arası gerçekleştirilecek olup programlar 22:30 da bitirilecektir.
Gündüz düğünleri ise 13:30 ile 16:00 arası gerçekleştirilecektir. Düğünlere 65 yaş üstü sadece birinci derece akrabalar; anne, baba, dede ve büyükanne katılacak diğer 65 yaş üstü misafirler tesise alınmayacaktır.
Planlanan organizasyonlar için mutlak suretle Kaymakamlık Makamı’ndan izin alınacak, sokak ve mahalle arası düğünlere kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Salona girişlerde ateş ölçümü, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması için anonslar yapılacak, takıda ve karşılama töreninde tokalaşma, el sıkışma, sarılma ve öpüşme yapılmayacaktır.
Organizasyonların devamlılığı ve ekmek paramızı kazanmak adına işletmeci, müzisyenler, organizasyoncular ve cemiyet sahiplerimizin sağlığımız adına duyarlılık göstermesini istiyoruz”
 

Editör: Haber Merkezi