Kerim AvserenTire eğitim camiası değerli bir neferini kaybetti. Tire Kız Teknik ve Meslek Lisesi felsefe grubu öğretmenlerinden olan ve aynı zamanda okulun müdür yardımcılığı görevini de sürdüren Kerim Avseren yaklaşık 1,5 yıl kadar önce pençesine düştüğü pankreas kanseri hastalığına yenilmekten kurtulamadı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Dün son nefesini veren Avseren’in, acı haberi başta ailesi olmak üzere sevenleri, öğretmen arkadaşları ve tabi ki öğrencilerini derinden üzdü. 41 yaşındaki genç öğretmen, böylece çok sevdiği mesleğine tam doyamadan, 17. yılında veda etmek zorunda kaldı.

1971 yılında İzmir'de  doğan Kerim Avseren, 1993 yılında Ege Üniversitesi  Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu. 1995 yılında öğretmenlik mesleğine ilk adımını atan Avseren, sırasıyla Çankırı, Afyon, Manisa ve Tire’de görevini icra etti. 2006 yılında Tire’ye tayin olan talihsiz öğretmenin ilk görev yeri Kutsan Anadolu Lisesi oldu. 4 yıl burada öğretmen olarak görev yapan Avseren, 2010 yılı Mart ayında Kız Meslek Lisesi’ne müdür yardımcılığı terfisi ile atandı. Burada bir yıl kadar çalıştıktan sonra amansız hastalığın pençesine kapıldığını öğrenen sevilen öğretmen, bir yılı aşkın bir süre tedavi süreci yaşamasına rağmen, sağlığına kavuşamayınca, dün hayata gözlerini yumdu. Sevenlerini yalnız bıraktı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi