Tire’de yaşayan Selin Dağlı isimli genç kız, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamadı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamayan talihsiz kız dün gece yaşam mücadelesini kaybetti.


Ergün ÇELİK

Bir süredir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde ilik kanseri tedavisi gören 24 yaşındaki Selin Dağlı isimli genç kız, dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Genç Kızın ölüm haberini alan yakınları neye uğradığını anlamazken olay Tire’de büyük üzüntü yarattı. Bu yaşına kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadığı öne sürülen genç kızın yapılan incelemeler sonucu 12 yıl önce ilik kanserine yakalandığı tespit edildi.

 

BANKA’YA DEĞİL ÖLÜME GİTTİ

Zamansız ölümüyle bütün Tire’yi yasa boğan talihsiz kızın hastalık süreci ise çok kısa sürdü. Dere Mahallesi Muhtarı Zihni Dağlı’nın kızı olan Selin Dağlı, bundan yaklaşık iki ay önce bankaya para yatırmaya gidiyordu. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın önüne gelen genç kız bir anda fenalaşarak yere yığılmıştı. Olayı gören çevredeki esnaflar 112’yi arayıp yardım istemişti. Ambulans ile olay yerinden alınarak Tire Devlet Hastanesi’ne götürülen genç kız burada tedavi altına alınmıştı. Tire’deki doktorlar durumun ciddiyetini anladıktan sonra genç kızı İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne sevk etmişlerdi. İzmir’de yapılan incelemede talihsiz kızın 12 yıl önce ilik kanseri hastalığına yakalandığı ve genç olduğu için vücudunun bunu bir şekilde belli etmediği ortaya çıktı. O günden bu güne Yeşliyurt Devlet Hastanesi’nde ilik kanseri tedavisi gören genç kızın durumu günden güne ağırlaştı. Talihsiz kız dün gece geç saatlerde tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

 

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Kızının ölümünün ardından büyük bir şok yaşayan Dere Mahallesi Muhtarı Zihni Dağlı; “Selin benim herşeyimdi. O benim anam babam gibiydi. Evimizi çekip çeviriyordu. Onu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Acımız çok büyük. Bizi bu en kötü günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Talihsiz kızın sevenleri son yolculuğunda onu yalnız bırakmadı. Cenazeye Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de katıldı.  Yeni Camii’den alınan genç kızın cenazesi Asri Kabristanlık’ta göz yaşları arasında toprağa verildi.



Editör: Haber Merkezi