Yoğun iş temposunda çalışan tedaviye zaman ayıramayanlar, devlet hastanelerinin yoğunluk sebebiyle sıra verememesi durumunda tedavi olamayanlar, hastane ortamına girmak istemeyenler, durumu ciddi olup hastaneye taransferi zor olan hastaların yararlandığı hizmet Tire’de fiilen başladı. Tireli Fizyoterapist Cihad Sazcı, yurtışında oldukça yaygın uygulama alanı olan tekniklerle Tire ve çevresindeki hastalara hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili konuşan Sazcı yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Tedaviden alınacak verim, hastanın en rahat, en sağlıklı ve en özgür hissettiği yerde tedavi uygulanarak en üst seviyede tutuluyor. Böylece temiz ve keyifli bir ortamda çayınızı, kahvenizi içerken bir taraftan tedavi görebiliyorsunuz. Arzu ettiğiniz saatte randevu alıp siz de evinizde, işyerinizde veya kliniğimizde  profesyonel tedavi olabilirsiniz.

Ortopedi alanında: Eklem kireçlenmeleri, menisküs, bağ yırtılmaları uzuv yaralanma ve kesilmelerinde, kemik ve eklem kırıkları, hastalıkları ve tutuklukları, ameliyat öncesi ve sonrası, omurga hastalıkları ve kemik erimesinde. Beyin ve omurilik cerrahisi alanında: bel-boyun fıtıkları, yüz felci, beyin felç ve kanamaları, Parkinson, Alzheimer, beyin travmaları ve omurilik kesileri, ameliyat sonrası uzun yatak dönemi, uzun süreli hastalıklarda oluşan yatak yaraları ve romatizmal hastalıklar gibi alanlarda ve diğer sayamadığımız ağrı ve rahatsızlıklarda hizmet veriyoruz.

Ayrıca; Manuel terapi, ağrı yönetimi (kuru iğneleme, akupunktur, tetik nokta terapisi, cupping-kupa terapisi) dolaşım bozukluklarında lenf ödem tedavisi, kinezyotaping bantlama uygulamalarını tedavilerde kullanıyoruz.

Uyguladığımızı tedaviler manuel tedavi ya da manuel tıp bugün yurt dışında oldukça yaygın uygulama alanı olan etkin, güvenli, çok kabul gören ve eğitimli terapistlerin ellerinde hastanın yaşam konforuna ve sağlığına katkıda bulunan bir disiplindir. Gerek Avrupa’da gerek Amerika’da gerekse Asya ülkelerinde eğitimli terapistler tarafından başarıyla ve güvenle kullanılmaktadır. Manuel tedavi; herhangi bir ilaç kullanmaksızın, ağrı kaynağı ve sebebi bulunarak herhangi bir cihaz kullanmadan ağrının giderilmesini sağlıyoruz”

Genç Fizyoterapist Sazcı’nın önümüzdeki günlerde Ataturk Mahallesi, İnönü Bulvarı No: 10 adresinde bir klinik açacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi