dikkatsiz-vatandasTire’nin Kızılcaavlu Köyü yakınlarında Ödemiş-Tire Karayolu’nda dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Ali Yalçın isimli 71 yaşındaki vatandaş, ciddi şekilde yaralandı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Dün Tire’nin Kızılcaavlu Köyü yakınlarında meydana gelen bir trafik kazası daha ucuz atlatıldı. Bir kişinin ciddi şekilde yaralandığı kazada can kaybı olmaması sevindirdi. Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi. Kızılcaavlu Köyü’nden Kırtepe Köyü’ne motosikleti ile gitmek isteyen Ali Yalçın (71) isimli vatandaş, Ödemiş-Tire asfaltında karşıya geçmek isterken dikkatsiz davranınca; Tire’den Ödemiş’e giden, özel bir ilaç firmasına ait “34 ZG ….” plakalı A.Ş  isimli sürücü yönetimindeki otomobile çarptı.

 Çarpmanın etkisi ile otomobilin ön kısmına düşen ve o şekilde 7-8 metre kadar giden ve otomobilin fren yapması ile savrularak yere çarpan ve ikinci darbeyi alan dikkatsiz yaşlı adam, kafasından aldığı darbelerle ciddi şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Yalçın’a yapılan ilk müdahaleler sonrasında, kafasına aldığı darbeler sonrasında ciddi şekilde yaralandığı fakat hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi