Tireli İşadamı Mehmet Delikanlı, ilçede gönüllülük esaslarına dayalı olarak yardım faaliyetleri sürdüren ‘Bir çocuk da siz giydirin Tire’ grubunun kurucusu Faruk Eryiğit’i plaket ile ödüllendirdi. Eryiğit’in ilçede önemli yardım faaliyetleri sürdürdüğünü hatırlatan Delikanlı, bu gibi faaliyetlere tam destek verdiğini belirtti. Plaket takdiminin ardından konuşan Delikanlı, konuşmasında şunları kaydetti;

“Faruk Eryiğit uzun yıllardır Tire’de çeşitli yardım faaliyetleri sürdürüyor. Kimi zaman engelli bir bireyimize tekerlekli sandalye temin ediyor, kimi zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürüyor. Ne zaman nerede bir ev yansa, o evin tekrar eski haline getirilmesi için anında kampanyalar düzenliyor. Faruk Eryiğit artık Tire’nin gönüllü yardım neferidir. Delikanlı Ailesi olarak her zaman onun yanındayız. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz”

‘ONUR DUYDUM’

Plaketini Mehmet Delikanlı’nın elinden alan Faruk Eryiğit, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada onur duyduğunu belirtti. Delikanlı Ailesi’nin tüm yardım projelerine tam destek verdiğini dile getiren Eryğit, “Bugün benim için çok anlamlı bir gün. Bana bu onuru yaşatan, tüm projelerimize tam destek veren değerli büyüğüm, abim Mehmet Delikanlı’ya çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendisiyle uyum içinde çalışmayı diliyorum” dedi.

“HİÇBİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ”

Sürdürülen Yardım faaliyetleriyle ilgili genel bir değerlendirme de yapan Eryiğit, açıklamalarının devamında şu cümlelere yer verdi;

“Geçtiğimiz yıl Ramazan Ayı’nda değerli grup üyelerimiz ablalarımız, abilerimiz, kardeşlerimiz ve esnafımızla birlikte 802 kardeşimizin giydirilmesine vesile olmuştuk. Onların bayram sevinçlerine ortak olmuştuk. Bu yıl da aynı duyarlılıkla çalışmamızı sürdürmek istiyoruz. Bu çalışmalarımızda desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu yıl Tire’deki okullarımızdan edindiğimiz listeye göre ihtiyaç sahibi çocuklarımızın sayısı BİN’e ulaştı. Tüm Tire halkının destekleriyle bu Ramazanda da aynı şekilde BİN çocuğumuzun yüzünü gülümsetmek istiyoruz. Rabbim utandırmasın. Lütfen bir çocuk da siz giydirin, inanın hiçbir şey kaybetmezsiniz”

Editör: Haber Merkezi