av-tufegi-cinayetTire’nin Boynuyoğun Köyü’ nde 70 yaşında bir erkek, komşusunu ve eşini av tüfeğiyle vurdu. Vurulan eş olay yerinde hayatını kaybederken, komşusu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ercan Çelik / HaberTire

Tire’ye bağlı Boynuyoğun  Köyü’nde bu akşam saat 21:00 sularında gerçekleşen olay iddialara 

İhsan Candaş

göre şu şekilde gerçekleşti; Olay sırasında evinde bulunan Mehmet Bakırcı (70) ile evinin önünden geçmekte olan İhsan Candaş (56) arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma esnasında av tüfeğiyle evinin camından komşusu İhsan Candaş’a ateş eden Mehmet Bakırcı, komşusunu yüzünün sağ kısmından ve sırtından vurdu.

 

Bu sırada olaya engel olmaya çalışan eşi Medine Bakırcı’yı (67) da vuran Mehmet Bakırcı evden ayrılarak suç aleti olan av tüfeğiyle birlikte kayıplara karıştı. Av tüfeğiyle yakın mesafeden vurulan talihsiz eş olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Medine BakırcıOlayın ardından evin önünde yaralı olarak yatan İhsan Candaş çevre sakinleri tarafından özel araçla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Candaş’ın hayati tehlikesinin sürdüğü alınan bilgiler arasında.

 

JANDARMA OPERASYONLARI SÜRDÜRÜYOR

 

Olayın ardından elinde suç aletiyle birlikte kayıplara karışan Mehmet Bakırcı’yı bulmak Mehmet Bakırcıüzere Tire İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı timler köy civarında geniş çaplı arama başlattı. Yanında cep telefonu taşıdığı ve köy muhtarı ile telefonla görüştüğü öğrenilen zanlıyı bulmak için tüm imkanlarını seferber eden Tire İlçe Jandarma Komutanlığı, zanlının cep telefonu sinyalini de takibe aldı.

Jandarmaya bağlı olay yeri inceleme ekibiyle birlikte, Tire Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serhan Varol’da olay yerinde bizzat incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi