Tire’nin Turgutlu mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda, arkadaşına ait evin çatısının tamirine yardım eden inşaat ustası adama, çatıda kovan yapan yaban arıları saldırdı. Yaban arıları, vücudunun birçok yerinden sokarak ve talihsiz adamın bayılıp hastanelik olmasını sebep oldu.

Tire’nin Turgutlu kırsal mahallesinde bir kişi az daha yaban arıları yüzünden hayatından oluyordu. Önceki gün Turgutlu mahallesinde yaşayan Talip Çınar isimli arkadaşına ait evin çatısındaki tamiratlarda kendisine yardım eden Ebubekir Dal isimli köy sakini inşaat ustası, farkına varmadan çatıda bulunan yaban arıları tarafından oluşturulan kovanda bulunan arıları ürküterek harekete geçmelerine sebep oldu.


HEMEN TİRE DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI
Ürküp yuvalarından çıkan yüzlerce arı bir anda çatının üzerinde gezmeye başladı. Arılar tarafından etrafı sarılan talihsiz adam, çatıyı en kısa sürede terk etmek için harekete geçti. Fakat bu hamlesi bile onun onlarca defa arılar tarafından sokulmasını engelleyemedi.


30’UN ÜZERİNDE NOKTADA ARI SOKMASI TESPİT EDİLDİ
Çatıdan indikten sonra bayılıp düşen talihsiz adamın imdadına evin sahibi Talip Çınar ve bir başka köylü vatandaş Aydın Uçarol yetişti. Bayılan arkadaşlarını araçları ile hızlı şekilde Tire Devlet Hastanesi’ne kaldıran Çınar ve Uçarol, hayati tehlike ile karşı karşıya kalan arkadaşlarını bir anlamda kurtarmış oldu. Talihsiz adam, Tire Devlet Hastanesinde müdahale altına alındı ve bir süre müşaade altında tutuldu. Edinilen bilgiye göre, talihsiz adamın vücudunun değişik yerlerinden 30’un üzerinde noktada arı sokması olduğu tespit edildi. 

Editör: Haber Merkezi