Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği (UŞAPADER) üyeleri Down sendromlu çocuklarla waffle yaparken, akabinde diyabetli çocuklarla özel pasta yaptılar.

Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği yine farklı bir çalışmaya imza atarak bu de kez Down sendromlu çocuklar için waffle yapma etkinliği düzenledi. Etkinliğe Down sendromlu çocuklar ve velileri katıldı. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte çocuklar kendi yaptıkları waffle ları afiyetle yediler ve konuklara ikram ettiler. Dernek yönetimi bu etkinliğin ardından diyabetli çocuklarla onları yiyebileceği özel malzemelerle pasta etkinliği yaptı.

Başkan Fatih Demir Down sendromlu kardeşlerimizin ve diyabetli çocuklarımızın hep yanlarında olduklarını belirtirken şunları dile getirdi. “Her ay mutlaka down sendromlu kardeşlerimiz için farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de waffle yapımını gerçekleştirdik. Sonraki etkinliklerimizde farklı konseptler yapacağız. Bu etkinliklerle çocuklarımızın özgüvenini artırıp farkındalıklılarını farklı şekilde ifade etmelerini sağlıyoruz” dedi.
Kaynak: iha