“Varlığım Türk varlığına armağan olsun”
        Tarih Türk’le Başlar, Medeniyetin Temelini Türkler atmıştır, İnsanlığın kaidelerini Türkler yazmıştır, Barışın yüceliğini, inancın güzelliğini, İnsana değer vermeyi, Yeninin eskiden daha iyi olduğunu yeryüzünde insanlara öğreten, Uluslar arası anlayış birliğini inşa eden, Sömürgeciliği ve yayılmacılığa karşı savaş veren, Topraklarına, vatanına göz dikmeyen herkese eşit yaklaşan yegâne millet Türk milletidir. Kabul etseniz de etmeseniz de Dünyada kabul gören görüş budur.  
        Dünya insanlık mirasına bu kadar katkı koyan bir milletin üyesi olmaktan her zaman gurur duydum ve ölünceye kadar da bu gururu taşıyacağım, Bu gururu kendimden sonraki nesillere de daima miras bırakacağım. Ancak gelin görün ki insanlık tarihine hep katkı sunmuş bu yüce millet, diğer milletler tarafından veya ne idüğü belirsiz çapulcular tarafından tarih boyunca vatansız bırakılmaya çalışılmış, yok edilmeye çalışılmış ve bu gün de aynı şekilde Türk milletinin üzerinde oyunlar oynanmakta, bu yüce milleti yer yüzünden silmek için çeşitli senaryolar sahnelenmektedir. Ancak tarih bütün insanlığa göstermiştir ve göstermeye devam etmektedir ki Türk milleti yücedir, Türk milleti esir edilemez, Türk Milleti vatansız bırakılamaz, Türk milleti topraklarından namusundan yoksun yaşamaz, Türk milleti azgınlık gösteren milletlerin üzerine Tanrının kırbacı olarak gönderilmiştir, Dün ve bu gün Çin’ in mezalimine karşı Türk milleti direnmiştir ve direnmeye devam etmektedir, Yine dün Çarlara karşı vatanını Türk milleti sahip çıkmıştır ve topraklarını vatan kılmıştır, Türk milleti ne Ermeni mezalimine, ne Bulgar mezalimine, ne Rus mezalimine, ne Çin Mezalimine, boyun eğmemiştir ve eğmemeğe de devam etmektedir. Bu gün apaçık ortada görüyoruz ki Suriye’deki iç savaştan dolayı Soyu Türk olmayan ve Türklükle asla kıyaslanamayacak olanlar kaçıp kapımıza sığınmasına rağmen orada vatan bildikleri toprakları Ruslara, Suriyelilere ve Işid, PYD, YPG diye ifade edilen Amerikan destekli çapulcu sürülerine karşı savunan ve o topraklar uğruna şehit düşen yine Türk milletidir. 
        Ey Aziz Türk milleti tarih boyunca köle yapılmaya çalışıldın, Seni köle yapmak isteyenler kâh din adamı olarak, kâh devlet adamı olarak, kâh dost olarak, Kâh da açık açık düşman olarak sana yaklaştı. Tek amaçları tarih boyunca bütün milletlere efendilik yapmış bir milleti diz çöktürüp, vatansız bırakıp, kendilerine köle kılmaktır.  Sen ki yüce bir milletsin, Orta Asya’da, Hocalı’da, Anadolu’da sana yapılan kıyımları unutacak mısın? Geçmişinden, uğradığın katliamlardan hiç mi ders çıkartmayacaksın. Ey Türk öldürülüyorsun ve dur demeye gücün var, ne zaman dur diyeceksin bu katliamlara. Seni ne zamana kadar öldürecekler, Türk’ ün kanını ne zamana kadar akıtacaklar, Soyun bitene kadar kendini kırdıracak mısın? Artık yeter Dur demenin ayağa kalkıp dünyanın efendisi olduğunu göstermenin vakti gelmiştir. Türk kıyımlarını anmakla, lanetlemekle sağ kalamazsın. Sağ kalabilmek için akıllı olup, atalarından sana miras kalan mücadele sanatını kullanman gerekiyor. EY MİLLETİM TİTRE VE KENDİNE GEL. Yapılacak belli, Yol belli, Yordam belli, Uyumak, oturmak, yok oluncaya kadar beklemek Türk milletine yakışmıyor…
“Bu vesile ile Tüm dünyanın gözleri önünde Ermeni çapulcularınca gerçekleştirilen Hocalı soykırımına ve bunu yapanlara, seyirci kalanlara tüm benliğimle lanetliyorum. Tüm dünya bilsin ki artık sıra Türklerindir. Türkün Sabrı taştığında Türkün intikamından Tanrı zalimleri korumayacaktır.”
“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”