Kardeşler Bilardo Salonu’nun düzenlediği 4 Top Bilardo Turnuvası sona erdi. Yaklaşık 2 ay önce başlayan ve 30 sporcunun katıldığı turnuvada finale ismini yazdıran sporcular Sertan Ceylan ve Uğur Kılıç oldu. İkilinin final müsabakası Akyol Caddesi üzerinde bulunan Kardeşler Bilardo Salonu’nda gerçekleştirildi. Final maçına Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Çetin gibi isimlerle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 2 saat süren maçın sonucunda Sertan Ceylan Tire’nin yeni Bilardo Şampiyonu oldu. Turnuvanın ikincisi Uğur Kılıç, üçüncüsü ise Kadir Alkan oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Ödül töreninin ardından önümüzdeki günlerde başlayacak olan 3 BANT Turnuvasının kuraları çekildi.

BİLARDO SPORUNU YENİDEN CANLANDIRIYORUZ

Turnuva sonunda HaberTire Gazetesi’ne konuşan işletme sahibi Hikmet Koyun, Bilardo sporunu yeniden canlandırdıklarını söyledi. Koyun yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi;

“Bizler Kardeşler Bilardo Salonu olarak, unutulmaya yüz tutmuş olan bilardo sporunu ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bunun için çeşitli etkinliklerle birlikte turnuvalar düzenliyoruz. Şu anda bir turnuvanın daha sonuna geldik. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tek tek tebrik ediyorum. Bu vesileyle final maçımıza katılarak bizleri şereflendiren Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’a, İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Kadir Çetin’e, Toplukonut Sitesi Başkanı Sayın Aysun Sertkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum”

Editör: Haber Merkezi