Ercan ÇELİK

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grupta yer alan Tire temsilcisi Tire FK, Tire’de ağırladığı Muğla Spor’u 4-0 yendi. İddialı kadrosuyla grubunun favori takımlarından olan Tire FK, ilk hazırlık karşılaşmasında Tireli futbolseverleri sevindirdi.

Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, rakibi Muğla Spor üzerinde ilk dakikalardan itibaren baskılı bir oyun sergileyen Tire FK, ard arda gelen gollerle karşılaşmayı 4-0’lık skorla tamamladı.

ÇETİNKAL: “HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Maç sonunda değerlendirme yapan, Tire Futbol Kulübü 2. Başkanı Yiğit Çetinkal “Her zaman Tire’de futbolun nabzı yüksek atar. Futbolun Tireliler için önemi çok büyük. Bizler de eski futbolcu olarak artık Tiremize eski şampiyonlukları tekrar kazandıracak bir takım hazırladık. İnşallah şampiyonlara yakışır şekilde, Tire’nin sadece Ege’de değil Türkiye çapında adını duyuracağız. Rakibimiz Muğla Spor’a da teşekkür ederiz. Güzel bir müsabaka oldu. Tire FK’nın hedefi şampiyonluk. Tire geliyor. Taraftarımızın da desteğini bekliyoruz.” Dedi.

TİRE’DE DEMET AKALIN COŞKUSU

Sezon açılışı için Tire FK’nın ilk karşılaşmasının ardından stadyumda sahneye çıkan ünlü popçu Demet Akalın, en güzel şarkılarını Tire taraftarı için seslendirdi. Demet Akalın’ın performansıyla eğlenen taraftar, coşku dolu bir gün geçirdi.

Editör: Haber Merkezi