Futboldaki başarılı temsilcimiz Tire 1922, ligdeki 14. hafta karşılaşmasını deplasmanda Düzcespor ile yapacak. Temsilcimiz, rakibini de yenerek yoluna sağlam adımlarla devam etmek arzusunda.


Haftasonu 3. Lig Futbol heyecanı 14. hafta müsabakaları ile devam edecek. İlçemizi bu kategoride başarılı bir şekilde temsil eden Tire 1922, deplasmanda Düzcespor ekibi ile karşılaşacak. Aynı puana sahip olan ve averajla, şimdilik, liderlik koltuğunu elinde tutan rakibimiz BŞB Erzurumspor ise kendi sahasında Trabzon temsilcisi Arsinspor’u konuk edecek. 

Haftanın en çok dikkat çeken, çekişmenin yaşanması beklenen eşleşmeleri; “Kızılcabölük-Altay”, “Zonguldak Kömür-Kozan Belediye”, “Kırıkhan-Maltepe” maçları olacak. Morallerin üst seviyede olduğu temsilcimiz Tire 1922’de hedef Düzce maçını da kayıpsız geçmek ve yola sağlam adımlarla devam etmek. 

14. Haftanın tüm müsabakaları, 14 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Tüm mücadelelerin başlama saati, “BŞB Erzurum-Arsin” müsabakası hariç, 13:30 olacak. “BBŞB Erzurum-Arsin” müsabakası 13:00’de başlayacak.


14. Hafta Müsabaka Programı :
DÜZCESPOR     –      TİRE 1922
KIZILCABÖLÜKSPOR    –    ALTAY
KIRIKHANSPOR   –   MALTEPESPOR
GÖLBAŞISPOR A.Ş. – YEŞİL BURSA A.Ş.
BŞB ERZURUMSPOR  –  ARSİNSPOR
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR – KOZAN BELEDİYESPOR
BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş. – SİLİVRİSPOR
ERZİN BELEDİYESPOR – TURGUTLUSPOR
TEKİRDAĞSPOR     -    CİZRE SPOR
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR   (BAY)

Editör: Haber Merkezi