Hafta sonu seyircisi önünde Çanakkale Belediyespor’u ağırlayan Tire’nin filedeki sultanları, son maçlarda yükselen grafiğini devam ettirdi. Voleybolcu kızlarımız sahadan, set vermeden “3-0” skorla galip ayrıldı.


Voleybol Bayanlar 3. Lig, 1 Grup’ta mücadele eden Tire Belediyespor, hafta sonu gurubundaki 4. hafta müsabakasını  konuk ettiği Çanakkale Belediyespor ekibine karşı verdi. 8 Kasım Pazar günü, Tire Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve az sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmaya önceki iki karşılaşmasını ‘3-0’ kazanmış olmanın morali ile çıkan Tire’nin filedeki sultanları, bu müsabakayı da aynı şekilde “3-0” kazanmayı bildi. Tire ekibi, bu galibiyetle üst üste 3. galibiyetini alarak galibiyet serisi yakaladı.

KONUK EKİP, ÇOK ZORLAYAMADI
Sert vermeden rakibini yenen Tire Belediyesi, karşılaşmanın tüm setlerinde oyuna hakim olan taraftı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in de tribünden takip ettiği müsabakanın ilk seti ’25-14’ Tire’nin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci sette biraz daha etkili olmaya çalışan rakip, ev sahibini biraz zorlasa da bu setin galibi ’25-19’ ile yine Tire oldu. Müsabakanın üçüncü setini de hakimiyetini sürdürerek ’25-15’ kazanan Tireli bayan voleybolcular, son sayı ile birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

“BEKLEDİĞİMİZ SONUCU ALDIK”
Rakipleri karşısında üç set sonunda büyük üstünlük yakaladıklarını ifade eden Antrenör Şaban Çıbık, “Kızlarımı kutluyorum. Maçı üç set boyunca kontrolü elden bırakmayıp farklı galibiyet almasını bildiler. Bu başarı Tire’nin başarısıdır. Evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızın da sağladığı destekle daha güçlü bir takım oluyoruz. O yüzden evimizde oynadığımız maçlarda gücümüz ikiye artıyor. Tire taraftarını yanımızda görmek istiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi