Ergün ÇELİK

3. Lig 1. Gurupta liderlik ünvanıyla yoluna devam eden Tire 1922’de moraller yüksek. Atılan son adımlarla kadrosuna yeni oyuncular ekleyen Tire 1922, önümüzdeki hafta oynanacak olan Turgutlu Spor karşılaşmasına hazırlanıyor. HaberTire Gazetesi, Toplukonut Mevkii’ndeki antrenman sahasında hazırlıklarını sürdüren Tire 1922’yi ziyaret etti. Teknik Direktör İskender Eroğlu’ndan Lig’deki son durum ve yeni transferler ile ilgili bilgi aldı. Takımın son durumunu HaberTire Gazetesi aracılığıyla değerlendiren Eroğlu yaptığı açıklamada;

“En son deplasmanda karşılaştığımız Altay ile 2-2 berabere kaldıktan sonra bir haftayı Bay geçtik. Tabii ki bu süre zarfında muhtemel rakiplerimizin de önceki gün oynanan maçlarda puan kaybetmesi, bu haftayı Bay geçmemize rağmen avantajlı kapatmamızı sağladı. Ama bu avantajı lehimize çevirmek için bizler de önümüzdeki maçları hiç fire vermeden kaybetmememiz lazım. Onun için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu anda çok iyi gidiyoruz. Sakatsız ve cezalısız inşallah tam kadro olarak bu hafta Turgutlu maçına çıkacağız. Son 5 haftaya baktığımızda Cizrespor’u saymazsak üç içeride bir de deplasmanda Yeşil Bursa maçına çıkacağız. Burada da iç saha avantajımızı kullanıp liderlik pozisyonunda yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. İnşallah sezonun sonunda da Tire’ye mutlu bir şekilde şampiyonluk getiririz.

 

“TARAFTARLARIMIZIN MAAŞALLAHI VAR”

Taraftarlarımız özellikle son haftalarda çok iyi destek veriyor. Taraftarımızın bizleri sonuna kadar desteklemesini istiyoruz. Çünkü bir kulüp taraftar ile var olur. Onların desteğine sonuna kadar ihtiyacımız var” dedi.

 

KADRO GÜÇLENİYOR

Yaptığı yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Tire 1922 gözünü şampiyonluğa dikti. İkinci yarının ilk transferi Gökhan Erdur’dan sonra, Altay maçı öncesi Hakan Ateş’i renklerine bağlayan Tire 1922, daha sonra Furkan Tuşik ile anlaşarak gücüne güç kattı. Tire 1922’nin yeni transferleri de kısa açıklamalarda bulunarak son durumu değerlendirdi. İşte yeni transferlerden ilk açıklamalar..

 

GÖKHAN ERDUR

İkinci yarının ilk transferi olan Gökhan Erdur kısa sürede takıma uyum sağladı. Takım ruhunun çok önemli olduğunu vurgulayan Gökhan Erdur, yaptığı açıklamada; “Tire 1922’nin şampiyon olduğunu inandığım için buradayım. Şampiyonluk yolunda tabiiki puan kayıpları olacak. Önceki hafta Altay ile berabere kaldık. Bu hafta Bay geçtik. Bay geçtiğimiz hafta da diğer rakiplerimiz puan kaybetti. Şu anda yolumuza lider bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah lider olarak da bu ligi tamamlayıp şampiyonluğu elde edeceğiz” dedi.

 

HAKAN ATEŞ

Geçtiğimiz Altay maçı öncesi takıma transfer olan 27 yaşındaki Hakan Ateş, futbola  Akhisar’ın altyapısında başladığını söyledi. Ateş yaptığı açıklamada; “Tire 1922’ye Sarıyer Spor Kulübü’nden geldim. Aslen Manisa Akhisarlıyım. Akhisar’da Süpre Lig’e kadar çıkan ekibin içinde ben de vardım. O başarının içinde ben de bulundum. Akhisar’da toplamda üç şampiyonluk yaşadım. Şu anda Tire 1922’deyim. Takımımın çabasını görüyor ve saygı duyuyorum. Takımda müthiş bir arkadaşlık var ve arkadaşlarım takıma müthiş bir ivme kazandırmış. Bundan sonraki maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayıp sene sonunda ipi göğüsleyen tarafın bizim olmasını istiyoruz. Şampiyonluk yolunda benim de katkımın olacağına inanıyorum” dedi.

 

FURKAN TUŞİK

Geçtiğimiz günlerde Ankara Demir Spor’dan gelen Furkan Tuşik’de kısa süre içinde takıma uyum sağladı. Tuşik yaptığı açıklamada; “ Daha önce Altınordu’da iki kere üst üste şampiyonluk yaşadım. Tire 1922’ye geleli 3-4 gün oldu ama gerçekten burada ortam çok sıcak. Takımda ciddi bir şampiyonluk havası var. İnşallah biz de katkıda bulunup şampiyonluğu garantileriz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi