Ligin güçlü takımları arasında olan Maltepe Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Tire 1922, 1 puanla döndü.

 

Ercan ÇELİK

 

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Tire 1922, İstanbul deplasmanında MaltepeSpor ile karşılaştı. Net yakaladığı birçok poziyonu gole çeviremeyen kırmızı beyazlılar, eve 1 puan ile döndüler.

Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçta Maltepespor sahaya Emre, Uğur, Taha, Serhat, Ertuğrul, Ahmet Gökhan, Ahmet, Savaş, Onur, Tuncay ve Anıl ile çıkarken, Tire 1922, Erhan, Ahmet, Umut, Fethi, Murat, Samet, Mert Hakan, Hüseyin, Ozan, Reha ve İlhan ile çıktı.

Hakem Deniz Kükrek’in yönettiği zorlu karşılaşmada sahaya “3 puan” parolasıyla inen Tire 1922, ilk yarıda baskılı olarak başladı. Dakika 30’da Mert Hakan’ın mükemmel ortasıyla şut çeken Reha Kurt, topu az farkla auta gönderdi. İlk yarıda birçok net poziyonu değerlendiremeyen kırmızı beyazlılar, İkinci yarıda daha etkili oynadılar. Maltepeyi adeta kendi sahasında boğan Tire 1922’nin şutları bir türlü ağlara ulaşmayınca, maç 0-0’lık skorla berabere bitti.

Deplasmanda aldığı beraberliğin ardından 1 puanı hanesine yazdıran Tire 1922, ligte 10. Sıraya yerleşti. Takım, Türkiye Kupası 1. Eleme Turu’nda 9 Eylül 2015 Çarşamba günü oynanacak Turgutlu Spor maçına odaklandı. 

Editör: Haber Merkezi