Spor Toto 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Tire 1922, 2015-2016 sezonunun ikinci devresi için çalışmalarını Tire 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleştiriyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve grubunda, 2015-2016 sezonunun, ilk devresini 35 puanla rakiplerinin önünde lider tamamlayan Tire 1922 futbol takımı, sezonun ikinci devresini de lider bitirmek ve 2. Lig’e çıkmak için çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Birinci devrenin bitmesiyle birlikte 3 oyuncuyla yollarını ayıran Tire 1922, bu oyuncuların yerlerini doldurmak için ikinci devre başlamadan takıma faydalı sağlayabilecek oyuncu transfer edebilmek için kolları sıvamış durumda. 

EROĞLU, “GENEL AĞIRLIK ÇALIŞMASI YAPIYORUZ”
Takımını ikinci devreye en iyi şekilde hazırladıklarını ve şampiyonluk için takımı kuvvet, dayanıklılık antrenmanlarını arttırdıklarını ifade eden Tire 1922 Teknik Patronu İskender Eroğlu, “Oyuncularımın daha fazla dayanıklılık kazanması adına kuvvet ve ağırlık antrenmanlarımızı arttırdık. İçeride ve dışarıda zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Bu karşılaşmalarda iyi sonuçlar alabilmek ve takımın ayakta kalması için kuvvet çalışmaları yapıyoruz. Şuanda 3 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Giden oyuncuların yerini doldurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Takım içi uyumu bozmayacak şekilde transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birkaç gün içinde transferler tamamlanmış olur. Tire halkı bu takımı, Allah nasip ederse, bu yıl şampiyon takım olarak görecek.”

Editör: Haber Merkezi