Sezonun ikinci yarısına gerçek anlamda startı yarın Tire’de oynayacağı Batman Petrol karşılaşması ile verecek olan Tire 1922’li oyuncular, İskender Eroğlu’nun sıkı takibinde karşılaşmaya hazırlanıyor. Eroğlu, geçen hafta Zonguldak Kömür’ü yenen Batman’ı kimsenin küçümsememesini söyledi.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda ‘2-6’ gibi farklı bir skorla yendiğimiz, kulüp yönetimi ve taraftarı centilmence alkışlanan takımımız Tire 1922, Pazar günü ligdeki 19. Hafta karşılaşması için Batman Petrol ile bir kez daha karşılaşacak.

GEÇEN HAFTA ZONGULDAK’I YENEN BATMAN, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
1 Şubat Pazar günü, Tire Dört Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:30. Grupta 23 puanla 13. Sırada bulunan ve son karşılaşmalarında aldığı sonuçlarla yükselişe geçen Batman Petrol, orta sıralarda yer bulmaya başladı. Geçen hafta evinde zorlu Zonguldak Kömürspor’u yenmeyi başaran ve bu sonuçla tüm dikkatleri üzerine çeken Batman Petrol’ün ara transferde 10 yeni oyuncu aldığını ve takımı önemli güç kazandırdığını belirten Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu, sezonun ilk yarısında deplasmanda aldığımız farklı galibiyetin kimseyi aldatmaması gerektiğini, Batman’ın dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu belirtti.


EROĞLU TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ
Batman’da kendilerini misafirperverlikle karşılayan, Batmanlı kulüp yöneticilerini aynı şekilde karşılayacaklarını belirten Eroğlu, Batmanlı taraftarların takımlarını yenen Tireli oyuncuları ‘fair play’ (dürüstçe-dostça oyun) ruhuna yakışır şekilde alkışladıklarını hatırlatarak, dostluk içinde bir karşılaşma olmasını ümit ettiğini belirtti. Eroğlu taraftarların ‘fair play’ ruhunu bozmadan takımlarına sahip çıkmasını ve maç boyunca kendilerinden destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

“1 OLSUN BİZİM OLSUN !”
Eroğlu, günlerdir bu maç için hazırlandıklarını belirtti ve rakibi ciddiye aldıklarının altını çizdi. Eroğlu, “Kimse 6-7 gollü galibiyet üzerine hayaller kurmasın. Rakibimiz gücünü arttırdı. Dişe diş bir mücadele için geliyor. Bizim hedefimiz galibiyet. Mutlak galibiyet üzerine tüm hesaplarımızı yaptık. 1 gollü, 2 gollü olsun ama bizim olsun.” Dedi. Eroğlu takımda, sakat olan Güner dışında, eksik bulunmadığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi