3. ligte şampiyonluğa oynayan Tire 1922’nin altyapı takımları da İzmir’in gözdesi.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire 1922’nin altyapı takımları, mücadele ettikleri tüm gruplarda başarısını ortaya koyarak, İzmir’in gözdesi olmaya devam ediyor. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği U 17 9. Grup’ta Tire 1922, şampiyon oldu. İzmir çapında otoritelerin gözünde son derece elit bir takım olarak görülen Tire 1922 U17, bünyesinde birçok başarılı sporcuyu barındırıyor. Tire 1922 U17, geçtiğimiz 2 sezondur namağlup şekilde İzmir’in gözdesi olmaya devam ediyor.

Altyapı takımlarının başında ise başarılı teknik adam Adnan Buber var. Adnan Buber yönetiminde büyük başarılara imza atan gençler, önümüzdeki sezonlarda profesyonel liglerde olmaya aday.

 

“HEDEFİ KOVALAYAN BİR ALTYAPIYA SAHİBİZ”

Tire 1922 altyapı takımlarıyla ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuşan Adnan Buber, “Tire 1922 altyapısı olarak İzmir’de şu anda U15, U16, U17 ve U19 takımlarımız faaliyet göstermekte. Tire’de de U11, U12 ve U13 olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. U15 takımımız maçlarını bitirdi. Kendi grubunda ligi İzmirSpor’un arkasında ikinci bitirerek İzmir finallerine kaldık. İzmir finallerinde de Torbalı Spor karşısında penaltılarla elenerek ligi tamamlamış olduk. U17 takımımızın ligleri devam ediyor. U17 takımımız grubunda 12 maçın hepsini kazanarak namağlup, 92 gol atarak şampiyon oldu. İzmir finallerinde de ilk maçında Bayraklı Belediyespor’u 6-0 yendi. Bu hafta da Türkiye finallerinde İzmir’i temsil etmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geleceğiz. U19 takımımızın maçları da bu hafta başladı. Takımımız ilk maçını deplasmanda Ödemiş Belediyespor’u 3-2 yenerek aldılar. Özetle Tire 1922 olarak katıldığımız tüm gruplarda şampiyonluğa oynayan, hedefi kovalayan bir altyapıya sahibiz. En az 3 oyuncumuzu önümüzdekin yıllarda A takımımıza katmayı hedefliyoruz. Bu süreç de A takımına olduğu kadar altyapıya da son derece önem veren ve her konuda bizlere destek olan sayın Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek’e teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

Editör: Haber Merkezi