2016-2017 sezonuna “şampiyonluk” parolası ile giren bunu başarılamazsa bile en azından play-off yoluyla 2. Lig’e yükselme hayali ve hedefi ile Fahrettin Sayhan idaresinde lige başlayan Tire 1922, Sayhan ile istediği noktaya ulaşamayınca, sezon ilk yarısının bitmesine iki hafta kala Sayhan ile yollar ayrıldı. Sayhan’ın boşalttığı yeri geçi olarak Ahmet Çeltikçi doldurdu ve sezonun ilk yarısının son karşılaşmalarında takımın başında sahaya çıkan isim oldu.

FAHRETTİN SAYHAN GÖNDERİLDİĞİNDE TAKIMIN BAŞINA GEÇİRİLMİŞTİ
Tire’nin yetiştirdiği genç bir spor adamı olarak kendi takımın başına, geçici de olsa, geçmiş olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Çeltikçi, devre arası tatil döneminde Mesut Toros ile anlaşılması ile yeniden yardımcılık pozisyonundaki görevine dönmüştü.

DERSİM YENİLGİSİ İLE BAŞLAYAN KÖTÜ GİDİŞ DURDURULAMADI
Sezonun ikinci yarısına Mesut Toros yönetiminde bomba gibi bir başlangıç yapan 12.’likten 3.’lüğe kadar yükselen Tire 1922’de Dersimspor ile deplasmanda yapılan “5-4” yenilgiyle sonuçlanan lig müsabakasının ardından kara günler başladı. Üst üste beş karşılaşmada yenilgi alınması ve play-off umutlarının da bu şekilde yok olmasının ardından Kulüp yönetimi ilk faturayı Mesut Toros’a kesti ve kendisi ile yollar ayrıldı.

HALİDE EDİP VE MANİSA BŞB MAÇLARINA ÇELTİKÇİ İLE ÇIKILACAK
Sezon bitmeden ikinci teknik direktörü de gönderen Tire 1922 Kulüp yönetimi, kalan son iki haftada bir kez daha Ahmet Çeltikçi’yi takımın başına getirdi. Çeltikci, yarın deplasmanda oynanacak olan Halide Edip Adıvar müsabakası ile haftaya Tire’de oynanacak sezon son karşılaşması olan Manisa BŞB müsabakasında takımı yönetecek. 


Tireli genç teknik adam, böylelikle kısa da olsan bu sezon içinde iki kez takımın başına getirilmiş ve kendisine takım emanet edilmiş olacak.
 

Editör: Haber Merkezi