Tire’de inşaat sektöründe tanınmış isimlerden Solmaz Ailesi bünyesinde bulunan dört farklı inşaat şirketinin yöneticilerinden Tire 1922’ye şampiyonluk yolunda büyük destek. Solmaz Grup, Solmazlar İnşaat, Solmaz Yapı ve Solmaz İnşaat, Tire 1922 Kulüp yönetimine tam 50 bin TL bağış yaptı.


Ergün ÇELİK


Solmaz ailesi, Tire’nin ismini sporda başarılı şekilde duyuran Tire 1922 Kulüp yönetimine 50 bin TL nakit bağışta bulundu. İlçenin tanınan geniş ailelerinden Solmaz ailesinin bünyesinden çıkan 4 önemli müteahhitlik firması; Solmaz Grup, Solmazlar İnşaat, Solmaz Yapı ve Solmaz İnşaat firmalarının işletmecileri; Erkan Solmaz, Medeni Solmaz, Muhsin Solmaz, Şerif Solmaz, Şakir Solmaz ve Harun Solmaz birlikte gerçekleştirdikleri hibeyi Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in makamında Kulüp Başkanı Metin Sarayköylü’ye teslim ettiler. Yapılan ziyarette Tire 1922’nin başarılı teknik direktörü İskender Eroğlu’da hazır bulundu. 

BAŞKAN ÇİÇEK, “TÜM İŞ ADAMLARIMIZA ÖRNEK OLMALI”
Belediye Başkanı ve aynı zamanda Tire 1922’nin fahri Başkanı Tayfur Çiçek, yapılan bu bağışın çok anlam ifade ettiğini belirterek Solmaz ailesinin tüm fertlerine ve şirketlerine teşekkür etti. Böyle bir yardım talebinin kendilerinden geldiğini, bunun ayrıca mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Çiçek, bu örnek ve asil davranışı ilçemizdeki tüm iş adamlarından beklediklerini belirtti. Tire 1922’nin bu sene çok önemli işler başardığını ve yolunu tüm gücüyle devam ettiğini söyleyen, “Bu dönemde böylesine yardımlar sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da takıma çok şey katar” dedi.

MUHSİN SOLMAZ, “BU KRİTİK DÖNEMDE TAKIMA DESTEK OLMAYI GÖREV BİLDİK”
Öte yandan Solmaz ailesi adına söz alan Solmazlar İnşaat sahibi Muhsin Solmaz ise, “Solmaz ailesine bağlı şirketler olarak Tire’nin gelişmesi, modern ve güvenli yapılara sahip olması için yıllardır çok çalıştıklarını belirtti. Tire’nin her alanda en iyi noktalara gelmesini istedikleri için, başarı ile yoluna devam eden fakat daha çok desteğe ihtiyaç duyan Tire 1922’ye bu kritik dönemde yardım etmeyi bir görev bildikleri için buna karar verdiklerini belirtti. 


SOLMAZ AİLESİNDEN, “ŞAMPİYONLUKTA 1 DAİRE HEDİYE” SÖZÜ
Muhsin Solmaz’dan bir de sürpriz müjde açıklaması geldi. Kendisi, takımın şampiyon olması halinde Kulübe 1 adet daire hediye edeceklerini de belirterek şimdiden bunun sözünü verdi. Bağış yapılan meblağın Başkan Çiçek’e teslim edilmesinin ardından hep birlikte içilen çaylar eşliğinde sohbet edildi ve takımın durumu hakkında kritik yapıldı.

Editör: Haber Merkezi