Her zaman yaşanan adli olayların ardından olay yerinde bir araya gelen polis ile basın mensupları bu sefer halı sahada buluştu. Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü vesilesi ile organize edilen dostluk futbol karşılaşmasında önceki akşam Tire Evren Halı Saha Tesislerinden oynandı. Oldukça heyecanlı ve neşeli bir ortamda geçen dostluk ve beraberlik ruhunun hakim olduğu karşılaşmayı Tire Polisi takımı “13-9” kazandı. 

‘TİRE POLİSİ’ MAÇI KAZANDI
Dostluk karşılaşması olsa da çekişme ve kıyasıya mücadelenin üst seviyede olduğu karşılaşmada Emniyet Müdürü Engin Tetik Tire Polisi takımının kaptanı olarak sahaya çıktı. Karşılaşma öncesi birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Basın mensupları karşılaşma öncesi Tire Polisi takımına duygulandıran ve gururlandıran bir hediye verdi. 

ŞEHİT FETHİ SEKİN’İN FOTOĞRAFI HEDİYE EDİLDİ
İzmir’de Adliye’yi hedef alan hain terör saldırısında şehit olan, kendini feda ederken çok sayıda insanın hayatını kurtaran polis memuru Fethi Şekin’in çerçeveli fotoğrafı, basın mensupları adına Şeref Şenki tarafından Emniyet Müdürü Engin Tetik’e takdim edildi. Müdür Tetik, verilen hediyenin çok anlamlı olduğunu belirterek teşekkür etti. Karşılaşma öncesi halı sahaya gelen Tire Emniyeti’nin önceki Müdürü Fatih Kiremitçi, eski mesai arkadaşlarına ve basın mensuplarına başarılar diledi.

TARAFTARLAR MAÇ BOYU DESTEK VERDİ
Çekişmeli geçen mücadeleyi çok sayıda taraftarda takip etti. Karşılaşmayı taraftar olarak izleyen basın mensupları ve polisler arkadaşlarına destek oldu. Müsabakayı izleyenler arasında; İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Tire Askerlik Şubesi eski başkanı Fırat Rıza Cihan, CHP eski İlçe Başkanı  Şenol Sardoğan, AK Parti’ye geçen DP eski İlçe Başkanı Hasan Sarp, İbni Melek Mahallesi Muhtarı Saim Yorgan da yer aldı. Karşılaşma sonrasında hep birlikte baklava yenildi ve sohbette bulunuldu. 

SAHA: Evren Halı Saha Tesisleri
HAKEM: Levent Kıroğlu
TİRE POLİSİ: Evren, Mustafa, Ümit, Bekir, Yasin, Merih, Engin Tetik (C), Sıddık, Şuayip, Serkan 
TİRE BASIN: Ergün, Serkan, Ercan, Fatih, Orhan, Anıl, Şeref (C), Ali 
GOLLER:  Mustafa (2), Merih (1), Engin Tetik (4), Sıddık (4), Şuayip (2) TİRE POLİSİ – Serkan (1), Fatih (1), Şeref (1), Anıl (3), Orhan (3)

Editör: Haber Merkezi