Tayfur ÇiçekTire Belediyesi, 4 Eylül Kurtuluş Şenlikleri kapsamında organize edilen birçok programın yanı sıra, spora verdiği önemi tekrar vurgulamak adına "Küçük Erkekler ve Masterlar Basketbol Turnuvaları"na da ev sahipliği yaptı.

Tire Belediye Basın

Tire Belediyespor Küçük Erkekler Takımı'nı oluşturan 1999- 2000 doğumlu sporcularımız, 6 Eylül tarihinde, kendi aralarında bir gösteri maçı yaptılar. Basketbola gönül vermiş sporcularımızın bu dostluk maçına aileleri de tribünden katılarak çocuklarına destek verdiler. Aynı gün akşam üzeri oynanan bir diğer karşılaşmaysa Masterlar liginde gerçekleşti.
Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek'in basketbol kariyeri boyunca birlikte oynadığı takım arkadaşlarından oluşan iki takım arasında bir gösteri maçı oynandı. Yıllar sonra bir araya gelen masterlar, kıran kırana geçen mücadelede birbirinden şık hareketleriyle turnuvaya ayrı bir renk ve keyif kattılar. Oynanan her iki maç da berabere biterken, maç bitiminde sabah oynanan Küçük Erkekler Turnuvası sporcuları da sahaya geldi ve ödül törenine geçildi. Madalyalarını Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek ve diğer Master Takımı sporcularından alan küçüklerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gecenin sonunda Master Takımı oyuncularına tek tek plaket sunan Tayfur Çiçek'e Masterlardan da bir plaket geldi.

Bu turnuvalarla sporcular, bir kez daha sporun birleştirici özelliğini ve dostlukların yaşam boyu hiç bitmeyeceğini izleyenlere göstermiş oldular.

Editör: Haber Merkezi