Özel Tire TAC Temel Lisesi ile Özel Efe Rehabilitasyon merkezi sportif alanda işbirliği yaptı. Tire TAC Temel Lisesi, eğitim-öğretim alanında kalitenin yanı sıra sosyal ve sportif etkinliklere de önem verdiğini, bu etkinlikleri sosyal sorumluluk haline dönüştürdüğünü de bu işbirliği ile gösterdi. Okul yönetiminin, engelli rehabilitasyon merkezi ile yaptığı iş birliği, öğrencilerinde bu gibi faaliyetlere yönelmesi, çalışmaların özendirilmesi açısında oldukça önemli sayıldı.
OKUL YÖNETİMİ İLK YILINDA SPORTİF BRANŞLARDA YARIŞTI
Sportif aktivitelerin öğrencilerin yaşamındaki birey olma yolundaki önemini kavradıklarını belirten TAC Lisesi idarecileri, hizmet vermeye başladıkları ilk yılda; kız voleybol takımı, erkek basketbol takımı ve masa tenisi takımı kurarak ilçedeki müsabakalara katıldı. 
EGE ÜNV. DÜZENLENEN TURNUVAYA KATILDILAR
Okul içinde kurulan basketbol takımında yer alan öğrenciler; Kutay Soydan, Ahmet Kaya Demir, Tolga Kavas, Ömer Müftüoğlu, Gökalp Güngör bu güzel işbirliğinin parçası olarak Bayındır Efe Özel Rehabilitasyon merkezinin engelli gençleri ile birlikte karma basketbol takımı kurdu. Gençlerin karma takımı, 31 Mart- 2 Nisan 2016 tarihleri arasında Ege Üniversitesinde düzenlenen “TOSSFED Özel Sporcular Ege Karma Basketbol Şampiyonasına” davet edildi. Takım, burada hem iki kuruluşu hem de Tire’yi güzel bir şekilde orada temsil etti.
EKŞİOĞLU, “BU ANLAMLI PROJEDE BİZİM ÖĞRENCİLERİMİZ DE YER ALDI”
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Tire Özel TAC Temel Lisesi Okul Müdürü M. Cengiz Ekşioğlu; “Sportif etkinliklere, sosyal projelere çok önem veren, öğrencilerine engelsiz bir ortam yaratmaya çalışan Bayındır Özel Efe Rehabilitasyon ve eğitim merkezinin kurucusu Ozan Uvaçin’e teşekkür ederiz. Böyle büyük ve anlamlı bir organizasyonda bizim öğrencilerimizin de yer almasını sağladı. Öğrencilerimiz, özel sporcularla kaynaşacak, birlikte hareket edecek. Bu onlara oldukça önemli bir yaşam dersi olacak, hem de spor yapıp eğlenceli vakit geçirecekler.  Okulumuza kadar gelip bizleri ziyaret eden özel sporcularımıza, öğretmenlerine de teşekkürler. Yarışmalarda karma futbol takımını ve karma basketbol takımına başarılar diliyoruz. Böyle etkinliklerle sosyal projelerde yer almaktan kurum olarak mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi