KardakGeçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Tire 1. Güme Dağcılık ve Kültür Şenliği'ne katılan İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü (KARDAK)  üyeleri Tire Belediyesi'ne bu başarılı organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

Ercan ÇELİK / HaberTire

1. Güme Dağcılık ve Kültür Şenliği'ne katılarak bir yürüyüş gerçekleştiren KARDAK üyeleri, HaberTire'ye ulaşarak, Tire Belediyesi'ne teşekkürlerini sundular. Tire Belediyesi'nin ve Tire halkının kendilerini çok güzel ağırladıklarını belirten dağcıların, yazdıkları teşekkür yazısı şu şekilde;

"12-13 Mayıs 2012 Cumartesi Pazar günlerinde Tire Belediyesince yapılan ve ilk kez yapılmasına rağmen çok başarılı geçen Tire 1. Güme Dağcılık ve Kültür Şenliğini düzenleyen ve bu güzel Şenliğin düzenlenmesinde işin başından sonuna kadar çok büyük emekleri geçen başta Tire Belediye Başkanımız Sayın Tayfur ÇİÇEK’e, Başkan Yardımcılarına, Tire Belediyesi çalışanlarına, Tire Dağcılık Kulübüne, Tire Belediyesinden Duygu Nal’a, Rehberler Refah Ayyıldız ve Alaaddin Ağca'ya, şenliğe destek veren çok değerli basınımıza ve de özellikle Tire halkına İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübümüz olarak çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzce güzel Beldemiz Tire'ye yaklaşık 2 hafta önce yani 29 Nisan 2012 Pazar günü yaklaşık 85 kişi gelerek doğa yürüyüşü yapmamız ve 12-13 Mayıs günlerinde önceden programlanan Beydağ Yürüyüşümüz olması nedenleriyle Şenliğinize Kulübümüzü temsilen 6 kişiden oluşan doğasever arkadaşlarımız katılmıştır. Arkadaşlarımızı içten, sıcak, samimi bir şekilde karşılayan Tire Belediyesine ve özellikle çok değerli Tire Haklına göstermiş olduğu misafirperlikten dolayı  tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Bir başka güzel etkinliklerde yine hep birlikte olmak dileklerimizle sağlıcakla kalınız.

Saygılarımızla"

Editör: Haber Merkezi