Ard arda alınan yenilgilerin ardından Teknik Direktör Adnan Buber ve ekibi ile yollarını ayıran Tire 1922, İskender Eroğlu’nu tekrar göreve getirildi.

 

Ercan ÇELİK

Uzun zamandır Tire 1922’nin teknik direktörlüğünü yapan İskender Eroğlu ve Ekibinin yolları geçtiğimiz ay Tire 1922 ile ayrılmış, yerine Adnan Buber ve ekibi getirilmişti. Adnan Buber yönetiminde çıkılan maçlardan son 3 maçtır ard arda gelen mağlubiyetler, hem oyuncuları, hem taraftarı derinden üzdü.

Bugün edinilen bilgiye göre ard arda gelen yenilgilerin ardından Tire 1922’de İskender Eroğlu’nun tekrar göreve getirildiği öğrenildi.

 

EROĞLU, HABERTİRE’YE KONUŞTU

Kaybedilmiş hiçbir şey yok. 1 tane eksik maçımız var, Çarşamba günü Bursa Nilüfer ile oynuyoruz. Mutlak galibiyet amacıyla gidiyoruz. Bu maçı kazanıp, Pazar günü oyananacak İstanbul maçından önce ligte 5. Sıraya yükselmek istiyoruz. Ondan sonra Allah’ın izniyle İstanbul Spor’u yenip, Adliye Spor’un karşısına, seyircimiz önünde 4. Sırada çıkmak istiyoruz.


TAKIMIN MORALİNİ TOPLUYOR

Bugün yapılan idmanda takımın başına tekrar geçen Eroğlu, bugün daha çok ağırlıklı mental idman yaptırdığını belirterek, futbolcularla uzun uzun görüştüğünü söyledi ve morali düşük olan takım oyuncularını derhal mental olarak önümüzdeki maçlara hazırlamaya çalıştığını belirtti. 

Editör: Haber Merkezi