Kaymakam Tanrıseven ve taraftarlar, bugün saat 15:00’da Van Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan maçta, Tire 1922’ye tam destek verilmesini görüştü.
Tire1922 Spor’a desteklerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Goca Tireliler taraftar grubu temsilcileri, Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler. Goca Tireliler taraftar grubu Tanrıseven’e plaket, kaşkol, forma ve çiçek sunarak birlikte hatıra pozu verdiler.
 

“TİRE OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ”
Taraftar grubu temsilcileri, Kaymakam Tanrıseven’in spora desteğinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Sayın Kaymakamımız geçmişte Diyarbakırspor Başkanlığı yaptı, Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük emekleri oldu. Şimdi de Tire 1922’ye her türlü desteği veriyor. Tire olarak çok şanslıyız” dediler.

“TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Tanrıseven, Tire 1922 taraftarlarına teşekkür etti. Tanrıseven gruba hitaben, takımlarını her şartta centilmence desteklemeye devam etmelerini tavsiye edip ‘‘Büyük başarılar ancak güçlü taraftar desteğiyle mümkündür’’ dedi. 

“YENİ STAT YENİ HEYECAN”
Yeni stadın ve seyirci desteğinin takıma doping etkisi yapacağını belirten Tanrıseven, Tire 1922Spor’a desteğinin de her zaman devam edeceğini sözlerine ekledi.
 

Editör: Haber Merkezi