Ercan ÇELİK

İzmir Süper Amatör Lig (SAL) E Grubu'nun lideri Tire Belediyespor, bu hafta kendi evinde Ödemişspor ile karşı karşıya gelecek. Taraftarı heyecanlandıran maç öncesi Tire Belediyespor antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Kendi grubununun zirvesini bırakmayan Tire Belediyespor, zirvenin hemen gerisinden gelen Ödemişspor'a puan vermemekte kararlı. 
Önemli karşılaşma öncesi değerlendirme yapan Tire Belediyespor'un tecrübeli hocası Adnan Buber, "Şampiyonluk yolunda en güçlü rakiplerimizden biri olan Ödemişspor'u Tire'de en iyi şekilde ağırlayıp, puansız göndermeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımız ve idmanlarımız bu yönde. Bu karşılaşma Küçükmenderes ve İzmir'in tartışmasız en dikkat çeken karşılaşması. Centilmen bir şekilde futbolumuzu oynayıp 3 puanı alacağız. Tüm Tireli taraftarımızı, pazar günü desteğe bekliyoruz." dedi. 
Kendi grubunun lideri olan Tire Belediyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Güraltay Spor'u 0-5'lik skorla yenerek, 3 maçta 9 puanla kayıpsız olarak liderliğini sürdürüyor. 21 Kasım Pazar günü saat 14:00'te ise Ödemişspor'u Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek. Tire taraftarı şimdiden oldukça heyecanlı. 

Editör: Haber Merkezi