Ercan ÇELİK

 

Son haftalarda yaşadığı talihsizlikler sonucu liderliği Kızılcabölük’e kaptıran Tire 1922, yarın  Kozan Belediyespor karşısında “diriliş” maçına çıkıyor. Maç öncesi Tire 1922 futbolcularına, teknik heyete ve kulüp yöneticilerine moral yemeği düzenleyen Mehmet Delikanlı, yemekte futbolculara prim sözü de verdi.

Tire 1922 oyuncularının eksiksiz katıldığı yemek dün akşam Tire Park AVM’de Doruk İşletmecilik’te tertip edildi. İşadamı ve koyu Tire 1922 taraftarı olan Mehmet Delikanlı’nın evsahipliği yaptığı yemeğe Tire Belediye Başkanı ve Tire 1922 Onursa Başkanı Tayfur Çiçek, Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü, Teknik Direktör İskender Eroğlu ve teknik heyet katılım gösterdi.

Yemekte Mehmet Delikanlı’ya teşekkür eden Teknik Direktör İskender Eroğlu, bugün oynanacak Kozan Belediye maçının bir diriliş maçı olduğunu belirtti. Mehmet Delikanlı’ya yemek organizasyonu ve prim sözü için teşekkür eden Eroğlu, Kozan maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade etti.

 

DELİKANLI: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Yemek esnasında Tire 1922 futbolcularına hitaben bir konuşma yapan Mehmet Delikanlı, “Tire’nin ikinci lige çıkmak için çok büyük hevesi var. Sizlerin de bunu hissetmesi lazım. Sizler vitrine çıkacaksınız. Değerleriniz artacak. Şu anda Tire 1922 tüm takımların merceği altında. Hep birinci sıradaydık herkes Tire’yi izliyor. Dışarıdan Tire’nin maçlarını izlemeye geliyorlar. Siz illa birinci takım olacağız diye strese girmeyin. Rahat olun. Oyununuzu oynayın. Başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Şu anda ikinci olmakla hiçbir şey kaybetmiş değiliz. Her zaman yanınızdayız. Sizleri şimdiden kutluyor, Kozan maçında başarılar diliyorum.”  Dedi.  

Delikanlı’nın konuşmasının ardından söz alan takım kaptanı Samet Albayrak, tüm takım arkadaşları adına Mehmet Delikanlı’ya teşekkür etti.





 

Editör: Haber Merkezi