Cumhuriyet KupasıSpor aktivitelerinin olmadığı yaz gecelerine renk katan halı saha futbol turnuvalarının ikincisi yakında başlayacak. ‘Bahar Kupası’ turnuvasını organize eden Muzaffer Baybars, bu sefer Tireli futbolseverlere ‘Cumhuriyet Kupası’ turnuvasını sunacak.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Spor organizasyonları denilince Tire’de akla gelen ilk isim olan Muzaffer Baybars, senenin ikinci halı saha futbol turnuvasını organize etmek için kolları sıvadı. İlki ‘Bahar Kupası’ adı altında yapılan ve yaklaşık 2 ay süren futbol turnuvası Haziran ayı içerisinde Demon Bar’ın zaferi ile sona ermişti. Oldukça kıyasıya mücadelelere sahne olan bu turnuvanın büyük ilgi görmesi ve futbol meraklıların bir turnuva daha istemesi üzerine ikinci turnuva için hazırlıklara başlayan Baybars, ‘Cumhuriyet Kupası’ adını alacak ikinci turnuvanın yakında başlayacağını belirtti.

MÜRACAATLAR 13 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

Turnuvada 6’şarlı takımdan oluşan 4 grupta mücadeleler verilecek. En az ilk turnuva kadar çekişmeli olacağı beklenen turnuva ile ilgili konuşan turnuvanın organizasyonluğunu yapan Muzaffer Baybars, “Cumhuriyetimizin 89. yılı adına ‘Cumhuriyet Kupası Halı Turnuvası’nı düzenledik. Turnuva lig usulünce oynanacak. Her gruptan birinci ve ikinci takım bir üst tura çıkarak çeyrek final, yarı final ve final oynayacak. Turnuvanın amacı ise Tire’ye yetenekli oyuncular kazandırmak olacak. Bu yetenekleri bulup yetiştirip büyük takımlarda görmek istiyoruz. Turnuvayı izleyecek olanlar arasında Tirespor  ve Tire Belediyespor antrenörleri de olacak. Başvuru tarihi 13 Temmuz Cuma günü son bulacak. Aynı gün  saat 21:00’de grupların kura çekimi yapılacak. Müracaat etmek isteyenler, Atatürk Parkı altı halı sahasına uğrayabilirler.”

Editör: Haber Merkezi