Doludizgin ilerleyen 3.Lig futbol sezonunda, başa güreşen temsilcimiz Tire 1922, geçen hafta yaşadığı 2 puanlık kaybın telafisini, 20. haftada eşleşeceği Gaziosmanpaşa müsabakasında yapmak zorunda.


Batman Petrol karşısında bir penaltı kaçırıp 3 topu direkten dönen ve son nihai hakem düdüğü ile 2 puanı sahada bırakıp soyunma odasına giden temsilcimiz Tire 1922, cepten yediği 19. haftanın telafisini yapmak zorunda olduğu İstanbul deplasmanındaki 20. hafta karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Sezonun ilk yarısında Tire’de ‘2-0’ yendiği Gaziosmanpaşa ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, şampiyonluk veya play-off umudunu sürdürmek için bu karşılaşmadan galip ayrılmak hedefinde. 
Sebat Akçaabat’ın da ligden çekilmesi ile grubumuzda ligden çekilen takım sayısı 2 oldu. Böylelikle 20. haftada iki takım maç yapmadan galip sayılmış olacak. Bunlar Manavgat ve Bursa Nilüfer takımları olacak. Bu iki ekibin rahat şekilde geçeceği 20. haftanın en dikkat çeken eşleşmesi hiç kuşku yok ki “Çorum Belediye-Zonguldak Kömür” müsabakası olacak. Gurupta 3. durumda olan Zonguldak ile 5. sırada bulunan Çorum’u karşı karşıya getirecek olan müsabaka, 4. sırada bulunan Tire’yi de yakından ilgilendirmekte.

20. HAFTA MAÇ PROGRAMI :
GAZİOSMANPAŞA     –     TİRE 1922 
TUTAP ŞEKERSPOR  –  İSTANBULSPOR A.Ş.
BURSA NİLÜFERSPO R A.Ş. – SEBAT PROJE TRABZON AKÇAABAT
KIZILCABÖLÜKSPOR  –  DARICA GENÇLERBİRLİĞİ
BATMAN PETROL SPOR A.Ş. – KIRIKHANSPOR
TUZLASPOR      –     ADLİYESPOR
ÇORUM BELEDİYESPOR – ZONGULDAK KÖMÜRSPOR
BOZÜYÜKSPOR     –     MANAVGATSPOR
ÇATALCA SPOR    –    NİĞDE BELEDİYESPOR

Editör: Haber Merkezi