Tire Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği üyeleri Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e yaptıkları ziyarette, Başkan Çiçek’ten destek sözü aldılar.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire’de faaliyet göstermeye başlayan Tire Motosiklet Kulübü (TİMOK), protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer’in ardından Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i ziyaret eden Tire Motosiklet Kulübü üyeleri, Başkan Tayfur Çiçek’e, çiçek takdim ettiler.

Tire Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyaret sohbet havasında geçti. Tire’de güvenli motosiklet sürücülerinin yetiştirlmesinin öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren dernek yöneticileri, derneğin kuruluş amaçlarını aktardılar. Derneğin önümüzdeki yıllarda hayata geçirmeyi hedeflediği festival ve projelerden bahsettiler.

 

DERNEK BİNASI DESTEĞİ

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, TİMOK üyelerinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, Tire’de bu gibi faydalı sivil toplum örgütlerinin artması noktasında her zaman destek olacaklarını dile getirdi. TİMOK üyeleri, henüz dernek binalarının olmadığını ve belediyeden yer talep ettiklerini belirtince, Başkan Çiçek, Tire Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyledi ve Belediyenin derneğe yer tahsis edeceğini açıkladı.

 

TİRE’YE MOTOSİKLET PİSTİ YAPILACAK

Motosikletin bir tutku olduğunu belirten Başkan Çiçek, “İlçemizde önümüzdeki süreçte bir motosiklet pisti yapma projemiz de var. Spora ve sporcuya koşulsuz destek veririz. Tire Arena Stadyumumuzun inşaatı devam ediyor. Stadyum bittiğinde o çevrede sadece futbol değil, tüm spor branşları için büyük bir spor kompleksi yapacağız. Bunun yanında Kireli Köyü altında bulunan eski hava alanının olduğu arazide yapacağımız bir düzenlemeyle buraya bir motosiklet yarış pisti yapabiliriz.” Dedi.

 

TİMOK’TAN BAŞKAN ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR

Tire Motosiklet Kulübü Başkanı Ercan Çelik, “Tire Belediye Başkanı Sayın Tayfur Çiçek’e, derneğimize gösterdiği ilgiden ve verdiği destek ötürü, şahsım ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizler de Tire’de motosiklet tutkunlarını bir çatı altında toplayıp, eğitimli ve bilinçli motosiklet sürücüleri yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.

 



Editör: Haber Merkezi