Demon SampiyonBahar Kupası Halı Saha Turnuvası’nda final karşılaşmasında Baymak ile Demon Bar karşı karşıya geldi.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Tireli futbol severler tarafından maça yoğun bir ilgi vardı. Final karşılaşmasını izlemeye gelenler arasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tirespor Başkanı Yılmaz Kocaoğul ve Tire Belediyesi Çevre Temizlik Müdür Edip Adanalı da vardı.

Maça kontrollü başlayan iki takım da fırsat buldukça rakip kaleyi gol için yokladı. Karşılaşmanın ilk golü Baymak’tan geldi. Sayan’ın ayağından bulduğu golle, Baymak ‘1-0’ öne geçti. Zaman zaman oldukça sert mücadelelerin yaşandığı mücadelenin ilk yarısı; Demon Bar’ın Sadık’ın ayağından bulduğu golle eşitliği yakalaması ile son buldu.

 

MÜCADELEDE ÇOK SERT VE GERGİN ANLAR YAŞANDI

İkinci yarıya çok hızlı başlayan Baymak,devrenin ilk dakikalarında usta golcüsü Sayan’ın ayağından bir gol daha bularak yeniden skor üstünlüğünü yakaladı ve ‘2-1’ öne geçti. İlk yarıda zaman zaman gerilen karşılaşma, ikinci yarıda daha da gergin bir hal aldı ve sert mücadelelere sahne oldu. Baymak’ın en önemli oyuncularından olan Halil’in iki sarı kart sonrasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalması ile sahada bir kişi eksik mücadele eden Baymak, bu eksikliğin sonrasında gerilemeye başladı.

Oyun üstünlüğünü ele alan Demon Bar, Onur’la bulduğu fırsatı değerlendirerek, beraberliği yakaladı. Golü bulmanın ve skoru eşitlemenin verdiği moralle bir kişi eksik oynayan rakibinin üzerine daha çok giden Demon Bar, Mehmet ve daha sonra da Onur ile bulduğu gollerle skoru ‘4-2’ye getirdi. Bu sonuçla Demon Bar, yaklaşık 1,5 aydır süren turnuvanın şampiyon takımı oldu.

 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN ÇİÇEK VERDİ

Karşılaşma sonrasında sahaya inen Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, her iki takım oyuncularını da tebrik etti. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu ifade eden Başkan Çiçek, önce turnuvayı ikinci bitiren Baymak’lı oyuncuların kupasını, madalyalarını ve hediyelerini verdi. Çiçek daha sonra şampiyon takım Demon Bar’a şampiyonluk kupasını uzattı. Şampiyon takımın oyuncuları , bu anları büyük coşku içerisinde yaşadı.

Editör: Haber Merkezi