Ercan ÇELİK

Dünyayı etkisine alan koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken, tüm özel gün kutlamalarında olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlamaları da farklı olarak gerçekleştirilecek. 15 – 19 Mayıs Gençlik Haftası programı hazırlandı. Bu yılki kutlama, faaliyet ve etkinlikler, salgın sonucunda ortaya çıkan şartlar ve ihtiyaçlar neticesinde şekillenen daha farklı bir konsept ve yöntem doğrultusunda yürütülecek. Bu süreçte gerçekleştirilecek faaliyetlerin odak noktasını gençler ve sporcularla doğrudan, güçlü ve yüksek etkileşime olanak tanıyan interaktif uygulamalar ve içerikler oluşturacak.

Gençlik ve Spor Tire İlçe Müdürü Mustafa Koca, Gençlik Haftası etkinlikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, detayları aktardı. Koca, “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve sosyal hayatı azami derece kısıtlamamıza neden olan koronavirüs salgını nedeniyle biz de faaliyetlerimizi çoğunlukla dijital ortamda gerçekleştiriyoruz. Spor, kültür ve sanat alanlarında online eğitimler vermeye, içinde bulunduğumuz süreç ile alakalı bilgilendirme paylaşımlarına devam ediyoruz.  15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında da faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bir araya gelemesek de 19 Mayıs’ı aynı coşkuyla farklı şekilde kutlayacağız. Bu süreç bizlere bir arada olmanın ne kadar önemli olduğunu öğretti. Fiziksel olarak yan yana olamasak da Milli duygularımızla fikren ve kalben bir arada olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Gençlik ve Spor Bayramımızı aynı heyecan ve coşku içinde kutlayacağız.” Dedi.

ONLINE IP ATLAMA YARIŞMASI

Gençlik Haftası kapsamında fiziksel hareketliliğe teşvik amacıyla sosyal medya üzerinde İp Atlama Yarışması da düzenlediklerini belirten Koca, “Gençlerimizin ve kendisini genç hisseden herkesin yarışmamıza katılmasını bekliyoruz. Tüm katılımcılara sürpriz hediyelerimiz olacak. Tire Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sosyal medya hesaplarımızda bulunan örnek videoya uygun şekilde hazırladığınız performanslarınızı, yine sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlere gönderebilirsiniz.” Dedi.

TİRE İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Facebook: Tire Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü

Twitter: @gsimTire

Instagram: @tiregsim

Editör: Haber Merkezi