Futbol 3. Lig’de hafta sonu zorlu karşılaşmalar oynanacak. Tire 1922’nin de yer aldığı 1. Grup’ta haftanın en dikkat çeken ve kritik karşılaşması “Tire 1922-Zonguldak Kömür” müsabakası olacak.


Geçen hafta deplasmanda Tekirdağ’a beklenmedik bir skorla yenilen ve taraftarını üzen Tire 1922, bu hafta sonu kendi sahasında lideri ağırlayacak. Son 4 haftayı galibiyetle kapatan ve şuanda 20 puanla lider durumda olan rakibimiz Zonguldak Kömürspor oldukça formda. Hatırlanacağı gibi geçen sezonda aynı grupta yer aldığımız rakibimiz bizim gibi şampiyonluk mücadelesi vermiş, 2. Lig için ‘play-off’ mücadelesi yapma hakkı kazanmıştı, fakat bu aşamaları geçemediği için 2. Lig’e çıkamamıştı. 

Bizim gibi geçen sene gerçekleştiremediği  “2. Lige çıkma hayaline” sahip olan ve bu yıl gerçekleştirmek hedefinde olan Zonguldak Kömür takımı ile 24 Cumartesi günü yapacağımız müsabaka lig müsabakası, gurubun 11. haftadaki en önemli maçı durumunda.

Hafta sonu oynanacak olan ve çekişmeli geçmesi beklenen, Grubun diğer karşılaşmalar; “BŞB Erzurum-Bursa Nilüfer”, “Birlik Nakliyat Düzyurt-Kırıkhan”, “Turgutlu-Tekirdağ”, “Silivri-Düzce” olacak. Haftanın tüm mücadeleleri 24 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Müsabakalardan ikisi 13:00’de, biri 18:00’de geri kalan karşılaşmalar ise 13:30’da başlayacak.


11. Hafta Karşılaşmaları :
YEŞİL BURSA A.Ş – CİZRE SPOR
ALTAY – GÖLBAŞISPOR A.Ş.
ARSİNSPOR – KIZILCABÖLÜKSPOR
MALTEPESPOR – ERZİN BELEDİYESPOR
BŞB ERZURUMSPOR – BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş.
TİRE 1922 – ZONGULDAK KÖMÜRSPOR
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR – KIRIKHANSPOR
TURGUTLUSPOR – TEKİRDAĞSPOR
SİLİVRİSPOR – DÜZCESPOR

Editör: Haber Merkezi