amator-tireİzmir'de yeni sezonda düzenlenecek Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig karşılaşmalarının grupları İzmir ASKF tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Süper Amatör Lig'deki Küçük Menderes ekipleri Ödemiş, Torbalı ve Çaybaşı B grubunda, 1. Amatör Lig'deki Küçük Menderes temsilcileri de 10. grupta mücadele edecek.

haberler.com

Süper Amatör Lig'den yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesi verecek Ödemiş Belediyespor'un yer aldığı B grubunda 10 ekip daha yer alacak. 30 Eylül'de başlayacak lig maratonunda Ödemiş'in rakipleri Torbalıspor, Torbalı Çaybaşıspor, Atillaspor, Kuruçeşme, Güzelbahçe Belediyespor, İşçievleri, Karabağlar, Narlıdere Belediyespor, Konak Belediyespor ve Şirinyerspor olacak.

Süper Amatör Lig A grubunda ise daha dişli rakipler yer alacak. Yeni Çamdibi Gençlerbirliği, Çandarlı Belediyespor, Foça Belediyespor, Ulucakspor, Halilbeyli, Ayküsan Ülküspor, Çamdibispor, Poyracıkspor, İzmir BŞB, Yeni Bornovaspor ve Kemalpaşaspor yeni sezonda A grubunda mücadele edecek. Sezon sonunda A ve B gruplarında ilk üçe giren ekipler Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için play-off grubunda mücadele edecek.

1. Amatör Lig'de ise Küçük Menderes ekipleri 10. grupta mücadele edecek. Çekişmeli geçmesi beklenen grupta Selçuk Belediyespor, Tire Belediyespor, Bayındırspor, Selçuk Efesspor, Beydağ Belediyespor, Tirespor, Gümüldürspor ve Çırpı Doğanspor ilk ikiye girmek için kozlarını paylaşacaklar. 1. Amatör Lig'de de mücadele 22-23 Eylül tarihlerinde başlayacak.

Editör: Haber Merkezi