İzmir 1. Amatör Küme 10. Grup’ta mücadele eden iki ekibimiz Tirespor ile Tire Belediyespor, hafta sonu deplasmanda rakipleriyle karşılaşacak. Oldukça zorlu mücadelelere çıkacak olan her iki takımda da hedef, ilk hafta yaşanan moral bozukluğunu galibiyet elde ederek ortadan kaldırmak.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin 1. Amatör Küme’deki iki temsilcisi, bu hafta sonu yapılacak olan ikinci hafta grup karşılaşmaları için deplasmana gidecek. İlk hafta peşi sıra, kendi seyircisi önünde maç yapan kentimizin kardeş ekipleri, mücadelelerden yenik ayrılarak, üzüntüye sebep olmuşlardı. Bu hafta deplasmana gidecek olan takımlarımızda ortak hedef; zorlansa da ikinci karşılaşmayı kazanarak, ilk hafta oluşan üzüntülü atmosferi dağıtmak. Ekiplerimizden Tirespor, Bayındır ilçesi ekiplerinden Çırpı Doğan Spor ile deplasmanda 

karşılaşacak. Tire Belediyespor ise, Beydağ deplasmanında Beydağ Spor ile dişe diş bir mücadeleye girişecek. Tire’ye sevinçli haberlerle gelmeyi çok isteyen her iki takımın oyuncular hafta boyu hazırlıklarını antrenörlerinin gösterdiği doğrultuda sürdürdü.

 

 

İZMİR 1. AMATÖR KÜME 2. HAFTA MAÇ PROGRAMI:

BEYDAĞSPOR – TİRE BELEDİYESPOR (14 Ekim Pazar günü – Saat 13:00)

ÇIRPI DOĞAN SPOR – TİRESPOR (14 Ekim Pazar günü – Saat 14:00)

BAYINDIR SPOR – SELÇUK EFES SPOR (14 Ekim Pazar günü – Saat 13:00)

GÜMÜLDÜR SPOR – SELÇUK BELEDİYESPOR (14 Ekim Pazar günü – Saat 14:00)

Editör: Haber Merkezi