Kesikbaş’ta kurulan platformda halka seslenen Çiçek, meşaleler ve konvoyla alana geldi. Büyük bir sevgiyle karşılanan DSP Tire Belediye Başkan Adayı Çiçek, konuşma öncesinde kahveleri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

TİRE’YE YALAN SÖYLÜYORLAR

Başkan Çiçek oldukça net sözlerle hemşehrilerine seslendi. Tire Belediyesi’nin hizmet alanında olmayan konuların hemşehrilerimize proje olarak söylenmesinin oldukça yanlış bir durum olduğunu dile getirdi. Başkan Çiçek”Bizim belediye meclisimizde alınan kararla balık halini daha göreve gelmeden kendilerine mal etmeye çalışanlar var. Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında olan mezbaha, otopark, yol, minibüs güzergahları, su ve alt yapı gibi konuları Tire’ye ilçe projesi gibi sunanlar var. Tire’ye yalan söylüyorlar. Biz bunların farkındayız ve meydanlarda bunları halkımıza anlatıyoruz” dedi.

MİKROFON KENDİLERİNDE DEĞİL, AİLELERİNDE

Miting alanlarındaki konuşmalardan da bahseden Başkan Çiçek, diğer adayların mikrofonları aile bireylerine verdiğini verdiğini dile getirdi. Başkan Çiçek sözlerine şöyle devam etti. “Biz miting alanlarında da, belediyede çalışırken de hem mikrofon hem de kalem elimizdeydi. Diğer adaylar ise miting alanlarında mikrofonu ya abilerine ya babalarına ya da şiir okuyan belediye meclis üyesi adaylarına veriyorlar. Peki siz adaysanız mikrofon neden onlarda.”

Editör: Haber Merkezi